Crackli siteden indirdiğim modlu Windows 10 kullanıyorum. Ancak orijinal siteden indirmekle arasındaki fark nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Biri güvenilir diğeri güvenilir değil. Birinde Microsoft'a güveniyorsun diğerinde ise modçu Suat abiye.
Uyumsuzluk problemleri var. Değmez geçmeye kullanmaya.Tiny10'u öven birçok YT videosu görmüştüm de sizce şans verilmeye değer bir Custom OS mu?
Tiny10 geliştiricisini tanımadığım için güvenilirlik konusunda bir şey diyemem. Bence hız lazım ise LTSC sürümünü kullanın.Tiny10'u öven birçok YT videosu görmüştüm de sizce şans verilmeye değer bir Custom OS mu?
Bir ara Atlas OS vardı hiçbir şekilde Türkçe kurulmuyordu. Sonra ayarlardan kurmayı başarmıştım programlar etkilenmiyordu. Dediğiniz gibi modlu sürümlerin uyumsuzluk problemi var.Uyumsuzluk problemleri var. Değmez geçmeye kullanmaya.
Crackli siteden indirdiğim modlu Windows 10 kullanıyorum. Ancak orijinal siteden indirmekle arasındaki fark nedir?
Ben şahsen LTSC kullanırdım. Microsoft'un resmi Custom ISO'su gibi bir şey.Bir ara Atlas OS vardı hiçbir şekilde Türkçe kurulmuyordu. Sonra ayarlardan kurmayı başarmıştım programlar etkilenmiyordu. Dediğiniz gibi modlu sürümlerin uyumsuzluk problemi var.