Crackli siteden indirdiğim modlu Windows 10 kullanıyorum. Ancak orijinal siteden indirmekle arasındaki fark nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizde "Modlu OS" alanı olmadığı için indirdiğiniz çoğu ISO'nun ingilzice olması normal. Bu alanda çalışan Türk yok gibi ya kendilerine özel ISO yapıp kullanıyorlar. Ya da geçmişte olduğu gibi kar amacı güderek satışa çıkartıyorlar(bu da malum rezillik ile bitiyor genelde).İllaki kullanıcaksanız kendiniz yapın daha iyi. İyi bir şekilde ayarlanırsa "uyumsuzluk" sorunu yaşamazsınız.

Ghost Spectre. Oda kötü diye biliyorum.

Uzun zaman kullandım. İngilizce olması dışında güzeldi ekipmanlarımı iyileştirince normal ISO ile yoluma devam ettim. Tek sorun istediğiniz bir özellik yoksa onu kendiniz kurmalısınız.

Ülkemizde "Modlu OS" alanı olmadığı için indirdiğiniz çoğu ISO'nun ingilzice olması normal. Bu alanda çalışan Türk yok gibi ya kendilerine özel ISO yapıp kullanıyorlar. Ya da geçmişte olduğu gibi kar amacı güderek satışa çıkartıyorlar(bu da malum rezillik ile bitiyor genelde).İllaki kullanıcaksanız kendiniz yapın daha iyi. İyi bir şekilde ayarlanırsa "uyumsuzluk" sorunu yaşamazsınız.
fullprogramlarindir.net onlarca ISO yapıyor ancak güven bence sıfır... Tiny10 daha güvenilir mesela.

Tiny10'u öven birçok YT videosu görmüştüm de sizce şans verilmeye değer bir Custom OS mu?

Tiny 10/11 denenebilir diğerlerinden farkı özel araçlar veya programlar yerine direk özelliklerinden kısmaları. Çoğu Custom ISO'nun özel kontrol yazılımı varken tiny OS de bulunmuyor.

fullprogramlarindir.net onlarca ISO yapıyor ancak güven bence sıfır... Tiny10 daha güvenilir mesela.

NTLite veya basit düzeyde düzenleme ile yapılıyor. Önemli bir şey yok kendinizde yapabilirsiniz. Tiny OS geliştiricisi olan ntdev daha ileri bir düzenleme yapmakta.

Modcu Suat abiye daha çok güveniyorum ben. Belki telemetri servislerini kapatmışlardır da Microsoft gibi giydiğim donun rengine kadar bilmiyorlardır.
Sizin tercihiniz. Suat abi truva atı da yerleştirirse kişneme sesinin nereden geldiğini de bilemeyiz ama.