Crackli siteden indirdiğim modlu Windows 10 kullanıyorum. Ancak orijinal siteden indirmekle arasındaki fark nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Celeron işlemci olduğu için ağır geliyordu her türlü. Şuan Ghost bişi bişi kurulu.Ben şahsen LTSC kullanırdım. Microsoft'un resmi Custom ISO'su gibi bir şey.
Ghost Spectre. Oda kötü diye biliyorum.Celeron işlemci olduğu için ağır geliyordu her türlü. Şuan Ghost bişi bişi kurulu.
Sürücüleri kurduğu için sorun yok zaten laptop benim değil.
fullprogramlarindir.net onlarca ISO yapıyor ancak güven bence sıfır... Tiny10 daha güvenilir mesela.Ülkemizde "Modlu OS" alanı olmadığı için indirdiğiniz çoğu ISO'nun ingilzice olması normal. Bu alanda çalışan Türk yok gibi ya kendilerine özel ISO yapıp kullanıyorlar. Ya da geçmişte olduğu gibi kar amacı güderek satışa çıkartıyorlar(bu da malum rezillik ile bitiyor genelde).İllaki kullanıcaksanız kendiniz yapın daha iyi. İyi bir şekilde ayarlanırsa "uyumsuzluk" sorunu yaşamazsınız.
Tiny10'u öven birçok YT videosu görmüştüm de sizce şans verilmeye değer bir Custom OS mu?
fullprogramlarindir.net onlarca ISO yapıyor ancak güven bence sıfır... Tiny10 daha güvenilir mesela.
Modcu Suat abiye daha çok güveniyorum ben. Belki telemetri servislerini kapatmışlardır da Microsoft gibi giydiğim donun rengine kadar bilmiyorlardır.Biri güvenilir diğeri güvenilir değil. Birinde Microsoft'a güveniyorsun diğerinde ise modçu Suat abiye.
Crackli derken? Defender ya da başka hizmetler falan mı kapalı?
Sizin tercihiniz. Suat abi truva atı da yerleştirirse kişneme sesinin nereden geldiğini de bilemeyiz ama.Modcu Suat abiye daha çok güveniyorum ben. Belki telemetri servislerini kapatmışlardır da Microsoft gibi giydiğim donun rengine kadar bilmiyorlardır.