Detaylar
Kim cevapladı?sndwchmaker
Yetkin
Bilemiyorum ama neden olmasın? Bu lige kimler gelip geçti. Tabii bana kalırsa zor bir ihtimal ama imkânsız değil.
Elma ısıran
Üstün
İhtimal var bence. Böyle iyi futbolcular kariyerlerinde belli noktalara geldiklerinde bir heyecan kaybı yaşıyorlar. Aradıkları heyecanı tutkulu taraftara sahip olan kulüplerde buluyorlar. Dünyada da Galatasaray gibi taraftar grubu bulunan kulüp azdır.
Zor bir ihtimal değil gerek kültürel yakınlık gerek Türkiye'nin müslüman çoğunluklu olması büyük ihtimal gelir diye düşünüyorum. Avrupadan talibi var mı bilmiyorum ama henüz Arabistan'a gitmez. RAMS Park'taki atmosferden etkilendiği de söyleniyordu.
Crestfallen
Uzman
Muhtemelen çok yüksek bir maaş talebi olacak. Bu karşılaşırsa bence rahatlıkla gelir. Şu anki Galatasaray kadrosu zaten birçok yıldız isimden oluşuyor.
- Makaleler
- 50
Takimdaki tek yildiz isim Osimhen. Digerleri ortalama veya ortalama ustu oyuncu.Muhtemelen çok yüksek bir maaş talebi olacak. Bu karşılaşırsa bence rahatlıkla gelir. Şu anki Galatasaray kadrosu zaten birçok yıldız isimden oluşuyor.
xLeomessi
Becerikli
Gelebilir, bu fahiş paralar verilmeye devam ettiği sürece elbette gelir. Guardiola Sane'yi sol içte çok efektif kullanıyordu, okan buruk bunu başarabilir mi? O biraz soru işareti.
Katılmıyorum, Sane ve İlkay daha büyük futbolcular.
Takimdaki tek yildiz isim osimhen. Digerleri ortalama veya ortalama ustu oyuncu.
Katılmıyorum, Sane ve İlkay daha büyük futbolcular.
BeyazAslan
Becerikli
Neden gelmesin? Asıl soru bize ne katabileceği bence.
Ara transferde bizde olacağına inanıyorum
Ara transferde bizde olacağına inanıyorum
Görkem Say
Üstün
İhtimal var bence. Böyle iyi futbolcular kariyerlerinde belli noktalara geldiklerinde bir heyecan kaybı yaşıyorlar. Aradıkları heyecanı tutkulu taraftara sahip olan kulüplerde buluyorlar. Dünyada da Galatasaray gibi taraftar grubu bulunan kulüp azdır.
Liverpool taraftarinda o tutkuyu bulamadigi icin birakin beni GS'ye gideyim demis Salah. YNWA'nin mucidi adamlarla yaptiginiz kiyasa bakin. Yahu bazen oyle yorumlar yapiyorsunuz ki...