Dostum Galatasaray Arabistan'ın Al-Nassr'ı. Bunu neden kabul edemiyorsunuz?Turkiye'de hicbir kulubun legal yollardan bu paralari verebilmesi mumkun degil kendinizi kandirmaya devam edin siz. Osimhen'in net kazanci 20'den fazla. Bir bakin bakalim Avrupa'da hangi topcular 20'den fazla aliyormus. PL'de 8 sezon arka arkaya double double'in icinden gecmis, UCL'de takiminin bas aktoru olan Salah ile Sane ve Osimhen'i ayni kefeye koyuyorsaniz o da sizin ayibiniz.
Dortmund camia olarak da GS'den buyuk de konu caminanin kendisi degil hala okudugunuzu anlamiyorsunuz. Adam "aradıkları heyecanı tutkulu taraftara sahip olan kulüplerde buluyorlar." diyor. Liverpool zaten bunun en iyi oldugu yer Avrupa'da, bu konuda ona rakip olabilecek en iyi kulup de yine Dortmund.
Ek: Salah'ın eskisi kadar Liverpool ile bağları güçlü değil. Taraftar onu seviyor biliyoruz ama bu adam Arabistanı reddetmiş derdi para değil başarı. Galatasaray'ın yıllardır tek derdi ne? Başarı. Hatırlayın tarihi, hatırlayın Ali Sami Yen'in Galatasaray vizyonunu.
Salah'ın piyasa değeri ne zaman 80M euroyu görmüş? Salah'a hangi takım 150m euro vermek istemiş? Ya kimlerle futbol konuşuyoruz...
Bakış açılarımız farklı. Ama endişenizi anlıyorum. Osim, Sane, İlkay çektik zor geliyor anlıyorum...