Turkiye'de hicbir kulubun legal yollardan bu paralari verebilmesi mumkun degil kendinizi kandirmaya devam edin siz. Osimhen'in net kazanci 20'den fazla. Bir bakin bakalim Avrupa'da hangi topcular 20'den fazla aliyormus. PL'de 8 sezon arka arkaya double double'in icinden gecmis, UCL'de takiminin bas aktoru olan Salah ile Sane ve Osimhen'i ayni kefeye koyuyorsaniz o da sizin ayibiniz.

Dortmund camia olarak da GS'den buyuk de konu caminanin kendisi degil hala okudugunuzu anlamiyorsunuz. Adam "aradıkları heyecanı tutkulu taraftara sahip olan kulüplerde buluyorlar." diyor. Liverpool zaten bunun en iyi oldugu yer Avrupa'da, bu konuda ona rakip olabilecek en iyi kulup de yine Dortmund.
Dostum Galatasaray Arabistan'ın Al-Nassr'ı. Bunu neden kabul edemiyorsunuz?

Ek: Salah'ın eskisi kadar Liverpool ile bağları güçlü değil. Taraftar onu seviyor biliyoruz ama bu adam Arabistanı reddetmiş derdi para değil başarı. Galatasaray'ın yıllardır tek derdi ne? Başarı. Hatırlayın tarihi, hatırlayın Ali Sami Yen'in Galatasaray vizyonunu.
Salah'ın piyasa değeri ne zaman 80M euroyu görmüş? Salah'a hangi takım 150m euro vermek istemiş? Ya kimlerle futbol konuşuyoruz...

Bakış açılarımız farklı. Ama endişenizi anlıyorum. Osim, Sane, İlkay çektik zor geliyor anlıyorum...

Dostum Galatasaray Arabistan'ın Al-Nassr'ı. Bunu neden kabul edemiyorsunuz?

Ek: Salah'ın eskisi kadar Liverpool ile bağları güçlü değil. Taraftar onu seviyor biliyoruz ama bu adam Arabistanı reddetmiş derdi para değil başarı. Galatasaray'ın yıllardır tek derdi ne? Başarı. Hatırlayın tarihi, hatırlayın Ali Sami Yen'in Galatasaray vizyonunu.
Salah'ın piyasa değeri ne zaman 80M euroyu görmüş? Salah'a hangi takım 150m euro vermek istemiş? Ya kimlerle futbol konuşuyoruz...

Bakış açılarımız farklı. Ama endişenizi anlıyorum. Osim, Sane, İlkay çektik zor geliyor anlıyorum...

Bir kesim GS taraftarinda kafalar cidden cok ucuk ya. Avrupa takimlarinin verdigi paralardan fazlasini ben hic oyuncu satmadan, Avrupa'da basari saglamadan uzerine batik kurla nasil veriyorum diye sorgulamiyorsunuz sonra kimlerle futbol konusuyoruz diyorsun. Aldiginiz oyuncularla alakali gram endisem yok. Osimhen'in verdigi performansin 75M ile alakasi yok zaten. Sane'de son birkac mac haricinde kayiplari oynadi. Ilkay iyi topcudur, profesyoneldir ona lafim yok ama bir takimi takim yapan isimler degil takim olma bilincidir, sistemidir. Sonra bu paralari verip niye USG ve Monaco'yu yenemiyoruz demeyin ama.

Düzeltiyorum 96/97 şampiyonlar ligi kupaları var mış. Ben UEFA cup olarak hatırlıyordum.

Bir kesim GS taraftarinda kafalar cidden cok ucuk ya. Avrupa takimlarinin verdigi paralardan fazlasini ben hiç oyuncu satmadan, Avrupa'da basari saglamadan uzerine batik kurla nasıl veriyorum diye sorgulamiyorsunuz sonra kimlerle futbol konusuyoruz diyorsun. Aldiginiz oyuncularla alakali gram endisem yok. Osimhen'in verdigi performansin 75m ile alakasi yok zaten. Sane'de son birkac Mac haricinde kayiplari oynadi. Ilkay iyi topcudur, profesyoneldir ona lafim yok ama bir takimi takim yapan isimler degil takim olma bilincidir, sistemidir. Sonra bu paralari verip niye USG ve Monaco'yu yenemiyoruz demeyin ama.

Tersten başlayayım. Karabağ 25m takım değeri. Chelsea maçını hatırla, neredeyse kazanmak üzereydiler. USG yenilgisi kabul edilir değil katılıyorum fakat Monaco çok da sürpriz değildi benim için. Sane %100 ile ah bir oynasa neler izleyeceğiz biliyoruz. Maalesef Avrupa başarılarımız sınırlı. Ülke olarak birçok kulvarda olduğu gibi futbolda da yeterli değiliz ancak tek övünebildiğimiz UEFA kupası ve vizyonumuz. Yaptıklarımız yapacaklarımıza ışık tutması dileğiyle.

Turkiye'de hicbir kulubun legal yollardan bu paralari verebilmesi mumkun degil kendinizi kandirmaya devam edin siz. Osimhen'in net kazanci 20'den fazla. Bir bakin bakalim Avrupa'da hangi topcular 20'den fazla aliyormus. PL'de 8 sezon arka arkaya double double'in icinden gecmis, UCL'de takiminin bas aktoru olan Salah ile Sane ve Osimhen'i ayni kefeye koyuyorsaniz o da sizin ayibiniz.

Dortmund camia olarak da GS'den buyuk de konu caminanin kendisi degil hala okudugunuzu anlamiyorsunuz. Adam "aradıkları heyecanı tutkulu taraftara sahip olan kulüplerde buluyorlar." diyor. Liverpool zaten bunun en iyi oldugu yer Avrupa'da, bu konuda ona rakip olabilecek en iyi kulup de yine Dortmund.
Attan inip eşeğe binmek gibi olur. Gerçi Liverpool tarafında güncel olarak işler nasıl bilmiyorum. Bazen you sometimes walk alone kardeş, diyesim geliyor ama Salah gibi bir futbolcuyu bu kadar kolay kaybetmesinin imkanı yok Liverpool'un. Kulüp kültürü bozulsa da adamlar ellerindeki değeri bu kadar kolay bırakmazlar.

Düzeltiyorum 96/97 şampiyonlar ligi kupaları var mış. Ben UEFA cup olarak hatırlıyordum.

Tersten başlayayım. Karabağ 25m takım değeri. Chelsea maçını hatırla, neredeyse kazanmak üzereydiler. USG yenilgisi kabul edilir değil katılıyorum fakat Monaco çok da sürpriz değildi benim için. Sane %100 ile ah bir oynasa neler izleyeceğiz biliyoruz. Maalesef Avrupa başarılarımız sınırlı. Ülke olarak birçok kulvarda olduğu gibi futbolda da yeterli değiliz ancak tek övünebildiğimiz UEFA kupası ve vizyonumuz. Yaptıklarımız yapacaklarımıza ışık tutması dileğiyle.
Kulvar olarak branşlardan bahsediyorsan futbol hariç hepsinde bayağı başarılıyız aslında. Basketbolda final oynadık neredeyse kazanıyorduk birkaç ay önce. Keza kızların da durumu aynı. Milli takım dışında Vakıfbank ve Fenerbahçe varken, basket tarafında da Fener ve Efes mevcut. Fener son euroleague şampiyonu. Yani bizim "loser"lığımız bir tek futbolda.

Attan inip eşeğe binmek gibi olur. Gerçi Liverpool tarafında güncel olarak işler nasıl bilmiyorum. Bazen you sometimes walk alone kardeş, diyesim geliyor ama Salah gibi bir futbolcuyu bu kadar kolay kaybetmesinin imkanı yok Liverpool'un. Kulüp kültürü bozulsa da adamlar ellerindeki değeri bu kadar kolay bırakmazlar.

Liverpool'un bu sezon yasadigi sikintilar dogrudan Jota'nin vefatiyla alakali. O kadar kolay bir sey degil maalesef. Olayin dogrudan hocanin kotuluguyle alakali oldugunu sanmiyorum. Salah'da cok iyi niyetli bir oyuncu degil. Klopp ile kenarda kavga etmis bir futbolcu Salah. Klopp dedigimiz adam bana gore teknik direktor camiasindaki en iyi, cidden her seyiyle guvenebilecegin asiri samimi bir adam. Onla bile sorun yasayan birisinin mentali biraz da kiriktir. Evet kadro planlamasini harcanan paraya gore cok iyi yapamadilar ama bunlar olur yani futbolda vardir. Arsenal kac senedir duzenli yatirim yapiyor, oyununu gelistiriyor. Olamadilar diye camiadaki kimse ha hu yapmiyor. O adamlarin da sampiyonluk hakki var. Kadronun yeniden yapilanmasi, Jota'nin vefati vs. derken diger tarafta rotasyonuyla guclenmis olarak gelen, yillardir oturan bir takim var. Sampiyon olamamasi kadar dogal bir sey yok. Ana sorun Salah'in hemen disariya konusmasi. Seni topcu yapan takim Liverpool yani.

Liverpool'un bu sezon yasadigi sikintilar dogrudan Jota'nin vefatiyla alakali. O kadar kolay bir şey degil maalesef. Olayin dogrudan hocanin kotuluguyle alakali oldugunu sanmiyorum. Salah'da cok iyi niyetli bir oyuncu degil. Klopp ile kenarda kavga etmis bir futbolcu salah. Klopp dedigimiz adam bana gore teknik direktor camiasindaki en iyi, cidden her seyiyle guvenebilecegin aşırı samimi bir adam. Onunla bile sorun yasayan birisinin mentali biraz da kiriktir. Evet kadro planlamasini harcanan paraya gore cok iyi yapamadilar ama bunlar olur yani futbolda vardir. Arsenal kac senedir duzenli yatirim yapiyor, oyununu gelistiriyor. Olamadilar diye camiadaki kimse ha hu yapmiyor. O adamlarin da sampiyonluk hakki var. Kadronun yeniden yapilanmasi, Jota'nin vefati vs. derken diger tarafta rotasyonuyla guclenmis olarak gelen, yillardir oturan bir takim var. Sampiyon olamamasi kadar dogal bir şey yok. Ana sorun Salah'in hemen disariya konusmasi. Seni topcu yapan takim liverpool yani.

Salah'ı futbolcu yapan liverpool lafına katılmıyorum. Salah gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olabilir Premier lig tarihinde. Kıyaslanabilecek futbolcu sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez. Liverpool büyük bir kulüp fakat pl şampiyonluğu bile yoktu bu adamların. Salah'a çok şey borçlular. Ayrıca liverpool kulüp tarihinde ilk defa bu kadar fazla paralar harcadı, bunu ben yanlış buluyorum. Barcelona'da zamanında aynı haltı yemiş ve büyük bir çöküntüye düşmüştü. Liverpool'u aynı kötü zamanlar bekliyor. Ülkemiz hakkındaki duruma gelirsek, salah taraftarmış falanmış filanmış bunlar hikaye... Parayı verirsen alırsın, boş duygusal yorumlara asla katılmıyorum. Konuyla alakalı yorum yapmama rağmen moderatör neye dayanayarak ceza verdi onu asla anlayamadım. Sürekli aynı muhabbet yapılıyor, bazı moderatörlerin taraflı bir şekilde ceza verdiğini düşünüyorum.

Salah'ı futbolcu yapan liverpool lafına katılmıyorum. Salah gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olabilir Premier lig tarihinde. Kıyaslanabilecek futbolcu sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez. Liverpool büyük bir kulüp fakat pl şampiyonluğu bile yoktu bu adamların. Salah'a çok şey borçlular. Ayrıca liverpool kulüp tarihinde ilk defa bu kadar fazla paralar harcadı, bunu ben yanlış buluyorum. Barcelona'da zamanında aynı haltı yemiş ve büyük bir çöküntüye düşmüştü. Liverpool'u aynı kötü zamanlar bekliyor. Ülkemiz hakkındaki duruma gelirsek, salah taraftarmış falanmış filanmış bunlar hikaye... Parayı verirsen alırsın, boş duygusal yorumlara asla katılmıyorum. Konuyla alakalı yorum yapmama rağmen moderatör neye dayanayarak ceza verdi onu asla anlayamadım. Sürekli aynı muhabbet yapılıyor, bazı moderatörlerin taraflı bir şekilde ceza verdiğini düşünüyorum.

Çok doğru. Liverpool'a çok şey kattı. Salah duygusal olarak transfer edilebilecek bir oyuncu değil. Parayı veren düdüğü çalar.
Ek olarak moderatör'lerin verdiği cezaları bende genellikle anlayamıyorum...

Şöyle ekstrem transferler yapıp sonra yedek kulübesini boşlayınca görüyoruz gidip antin kuntin takımlara puan kaybı yaşıyor takım. Bu takımın Salah'tan önce orta sahaya, beke ve yedeğe ihtiyacı var.

Şöyle ekstrem transferler yapıp sonra yedek kulübesini boşlayınca görüyoruz gidip antin kuntin takımlara puan kaybı yaşıyor takım. Bu takımın Salah'tan önce orta sahaya, beke ve yedeğe ihtiyacı var.

Evet kadro ne kadar kaliteli olursa olsun, yedek kulubesi felaket sos veriyor. Ama play off sonrası Avrupa'yı salacağını düşünüyorum. Tamamen lige odaklanıp vura vura gidecekler bence.

Salah Liverpool’a gelmeden önce orada burada tutunmaya çalışmış, potansiyelini gösterememiş bir topçuydu. Roma’da iyi bir sezon geçirdikten sonra Klopp tedrisatında bambaşka bir topçuya dönüştü. PL’de daha önce de vardı Chelsea ile ama olmadı işte. Yani Salah’ı Salah yapan Klopp’dur. Ona o görevi ve ortamı veren de Liverpool yönetimidir.