22809

Deneyimli
Makaleler
3
Messi'nin 12 maçlığına geleceği konuşuluyor. Peki ya Cristiano Ronaldo gelir mi? Evet zor olduğunu biliyorum ama imkansız değil. Gelirse Okan Buruk 4-3-3 dizilişinde, en ileriye Ronaldo, Messi ve Osimhen'i koysa nasıl olurdu? Gelirse Galatasaray'ın imajı açısından çok iyi olurdu. Zor ama imkansız değil. Böyle bir şey gerçekleşse Galata Avrupa'da rakipsiz kalır. Farzet ki gerçek oldu, Avrupa kulüpleri Galata karşısında saygıyla eğilirdi.

Messi'nin 12 maçlığına geleceği konuşuluyor. Peki ya Cristiano Ronaldo gelir mi? Evet zor olduğunu biliyorum ama imkansız değil. Gelirse Okan Buruk 4-3-3 dizilişinde, en ileriye Ronaldo, Messi ve Osimhen'i koysa nasıl olurdu? Gelirse Galatasaray'ın imajı açısından çok iyi olurdu. Zor ama imkansız değil.
Messi'nin gelmesi bile acayip zor ne Ronaldo'su? Evet bir kriz var ama giderse Al Hilal'e gider. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray fark etmez. Zaten acayip pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Messi haberini ortaya atan sahiz Levent Tuzemen. Bu adamin lafina gore mi cidden Messi ihtimalini dusunuyorsunuz? Sokaktan gecen birisi dese daha cok inanirim. GS yonetimi transfer yapamadigi icin taraftar gazi almaya calisiyor bu tarz adamlarla kanmayin.

Ronaldo ya da Messi, herhangi bir Türk takımına yarım sezon bile gelse, yeminle yıllarca konuşulur. Bakın Galatasaray ya da Fenerbahçe demiyorum. Çünkü bu iki efsaneden biri ülkemize gelse fena olay olur.

Sokaktan gecen birisi dese daha cok inanirim.
Ben diyorum o zaman hocam daha çok inanın. :D

Messi'nin 12 maçlığına geleceği konuşuluyor. Peki ya Cristiano Ronaldo gelir mi? Evet zor olduğunu biliyorum ama imkansız değil. Gelirse Okan Buruk 4-3-3 dizilişinde, en ileriye Ronaldo, Messi ve Osimhen'i koysa nasıl olurdu? Gelirse Galatasaray'ın imajı açısından çok iyi olurdu. Zor ama imkansız değil. Böyle bir şey gerçekleşse Galata Avrupa'da rakipsiz kalır. Farzet ki gerçek oldu, Avrupa kulüpleri Galata karşısında saygıyla eğilirdi.
Aynen. Tarihte Messi ve Ronaldo'yu aynı takımda buluşturan takım olacağız. Messi hadi belki bi' ihtimalde, Ronaldo niye gelsin? Abartmayın bence. Olmadı şöyle bi' kadro kuralım, tam olur.

1770054751902.webp

Para israfından başka bir şey değil. (Galatasaray'lıyım.)

Ajuıowe Oplum Ronaldo'nun. Gönül ister ki Galatasaray'a gelmek ama Arap'lar bırakmaz Ronaldo'yu. Hatta rahmetli arkadaşım GS çalışanıydı. Ronaldo'yla yapılan gizli anlaşmaları sızdırmaya çalışınca vurdular onu. Şanlı GS hükümeti sayesinde derin Galatasaray derinliğini sürdürdü he.

Son düzenleyen: Moderatör: