slaxsis
Uzman
Ben bunda ghosting göremedim hocam bende mi sıkıntı var acaba
Çimenlerde var çok hafif.Ben bunda ghosting göremedim hocam bende mi sıkıntı var acaba
Ben attıkça daha da takıntılı olmayın ama.Ben bunda ghosting göremedim hocam bende mi sıkıntı var acaba
Çimenlerde var çok hafif.
Ben attıkça daha da takıntılı olmayın ama.
Hocam buradaki internet kafenin birinde Excalibur'un 200Hz monitöründen var. Görseniz kanser olursunuz CS oynamıştım elimdeki silahtan 2 tane oluyordu ekranda.
Öncelikle öyle internet kafenin ben...
Öncelikle Casper kurnaz firmadır, Türk kurnazlığı nedir bilir misin? Samsung'un G3'ü var ya. 144 Hz ve 165Hz onu alıyor hız aşırtma yapıyor aynı dandik ve ucuz panele 200 hz diye satıyor millete. Panel zaten 165 Hz de bile bol ghosting yapıyor VA panel ucuzsa 100 Hz'den sonra her Hz başına ghosting miktarı artar. Yani 100 hzye kadar hz düştükçe ghosting azalıyor, arttıkça ise artıyor. Haliyle az maliyet çok hz diyerek kâr yapma hırsıyla 200 Hz yaparsan sen onu ghosting ekrandan çıkar gözümüze doğru...
200 hz diye pazarlayıp satış reklamı yapacak ya panel aslen 165 hzdir maksimum...
Aynı fiyatı önceden kullandığın düşük gecikme TN panel vardı ama bunu almayı tercih ettim.CS de master eloda oynuyorum pekte rahatsız etmiyor. Yinede düşük bütçe için TN panel öneririmOdyssey G3 berbat bir monitor. Hicbir versiyonu iyi degil. Iade edip daha iyi bir monitor alabilirsin. Zaten bu monitorun devasa black smearing ve yuksek gecikme suresine sahip olmasi disinda asiri dusuk maksimum parlaklik ve dusuk renk gamutundan oturu soluk renkler sunmasi gibi korkunc eksileri de var.
Turbox monitorlerle yarisir, o kadar kotu.
Odyssey G3 kullaniyorum, memnunum ve oneririm diyen birisinin fikrine de asli saygi duymam cunku birisine bir sey oneriyorsan onerdigin urunu taniman gerekiyor. Kullanici memnuniyeti esit degildir kalite gostergesi.