S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, herkese günaydın.

Öncelikle bir şey paylaşmak istiyorum. Arkadaşım ViewSonic marka bir monitör kullanıyor, galiba serisi de VX3218, çünkü kavisli bir modeldi. Oyun oynarken sinirlenip ekrana yumruk atmış (ruh hastası resmen 😅). Ekran bayağı kötü olmuş.

Şu anki aldığı monitör bu ve toplamda 8. monitörü. Eğer bir daha alırsa artık bu 9. monitör olacak. Sizce önerebileceğiniz sağlam bir monitör var mı?

Sistem özelliklerini bilmiyorum, arkadaşım yazarsa onu da ayrıca sizinle paylaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle konuları açarken lütfen bütçe belirtin. Bütçeyi bilmeden bir şeyler önermek zor. 5-7 bin TL arasında 2 önerim var fakat KTC olan modelin satıcısını bilmiyorum, Hepsiburada stoğu yok sanırsam o yüzden fiyat ne kadar artmış fikrim de yok.

GIGABYTE GS25F2

KTC H27T22C

Son düzenleme:
Böyle konuları açarken lütfen bütçe belirtin. Bütçeyi bilmeden bir şeyler önermek zor. 5-7 bin TL arasında 2 önerim var fakat KTC olan modelin satıcısını bilmiyorum, Hepsiburada stoğu yok sanırsam o yüzden fiyat ne kadar artmış fikrim de yok.

GIGABYTE GS25F2

KTC H27T22C
Bütçe bilerek belirtmiyorum kardeşim çünkü arkadaşın durumu iyi. ViewSonic modelini almadan önce 30-34 bin TL’lik monitör almıştı. Yani istediğin monitörü önerebilirsin kardeşim, eğer hoşuna giderse alır zaten.

Bütçe bilerek belirtmiyorum kardeşim çünkü arkadaşın durumu iyi. ViewSonic modelini almadan önce 30-34 bin TL’lik monitör almıştı. Yani istediğin monitörü önerebilirsin kardeşim, eğer hoşuna giderse alır zaten.

Bu durumda daha tepe modellere bakılabilir. 2 arkadaşıma S32DG802 önerdim, karma kullanım amaçlı aldılar (hem rekabetçi, hem hikaye, hem edit ve işleme vs.) ve ikisi de çok memnun. Gaming modunda 4K 240 Hz tazeleme alıyorlar, her şey neredeyse sorunsuz. Kendi işletim sisteminde Bluetooth bağlantı sorunu var, onun dışında sorun yaşamadık.

Rekabetçi için 2K 360 Hz panel olarak şöyle birkaç model var:

Linkler aynı monitöre götürüyor sanki.

Evet, düzelttim lakin başlıklarını girerken ona dikkat etmiştim. İlginç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe bilerek belirtmiyorum kardeşim çünkü arkadaşın durumu iyi. ViewSonic modelini almadan önce 30-34 bin TL'lik monitör almıştı. Yani istediğin monitörü önerebilirsin kardeşim, eğer hoşuna giderse alır zaten.

Kardeşim böyle konularda bilerek söylemedim falan olmaz unutmuşum dersin yazarsın bütçeyi. Arkadaşın durumu iyi bile yazsan başta gene sorun yok. Bunu niye söylüyorum kardeşim çünkü kimisine yazıyoruz bütçe ne diye 1 gün sonra cevap veriyor bütçeyi bilmeden de öneri yapılmıyor.

27" olarak XG27UCDMG;

32" olarak PG32UCDM;

XG27UCDMG'de Gen 4 QD-OLED var, PG32UCDM'de Gen 3 QD-OLED var.

Kardeşim böyle konularda bilerek söylemedim falan olmaz unutmuşum dersin yazarsın bütçeyi. Arkadaşın durumu iyi bile yazsan başta gene sorun yok. Bunu niye söylüyorum kardeşim çünkü kimisine yazıyoruz bütçe ne diye 1 gün sonra cevap veriyor bütçeyi bilmeden de öneri yapılmıyor.
Gerek yok bütçeye. Eğer bir fikrin varsa söyle, yoksa da fikirlerini kendine sakla.

27" olarak XG27UCDMG;

32" olarak PG32UCDM;

XG27UCDMG'de Gen 4 QD-OLED var, PG32UCDM'de Gen 3 QD-OLED var.
Sağ ol kardeşim, teşekkür ederim. Arkadaşa atıyorum şimdi.

Bu durumda daha tepe modellere bakılabilir. 2 arkadaşıma S32DG802 önerdim, karma kullanım amaçlı aldılar (hem rekabetçi, hem hikaye, hem edit ve işleme vs.) ve ikisi de çok memnun. Gaming modunda 4K 240 Hz tazeleme alıyorlar, her şey neredeyse sorunsuz. Kendi işletim sisteminde Bluetooth bağlantı sorunu var, onun dışında sorun yaşamadık.

Rekabetçi için 2K 360 Hz panel olarak şöyle birkaç model var:

Evet, düzelttim lakin başlıklarını girerken ona dikkat etmiştim. İlginç.
Tamamdır, sağ ol kardeşim önerin için. ASUS dışında DELL markasını da atıyorum arkadaşa. Minnettarım, teşekkür ederim.