360° dönebilen çift kol bilgisayar monitör standı - güçlü , & yatay düzenlemeler, bilgisayarlar ve aksesuarlar için demir masa montajı ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.
www.temu.com
Böyle firsati kacirmadan aldim, alabilene simdiden hayirli olsun.
360° Dönebilen Çift Kol Bilgisayar Monitör Standı - Güçlü , & Yatay Düzenlemeler, Bilgisayarlar ve Aksesuarlar için Montajı ürününü Temu'da satın alın. üzerinde daha fiyatları keşfedin.
www.temu.com
Böyle firsati kacirmadan aldim alabilene simdiden hayirli olsun.
Boyle mekanik, malzeme kalitesinin gercekten onemli oldugu urunlerin hakkinda bir sey bilmeden almak bir tek bana mi garip geliyor? Mesela AJ159 indirimleri muhteşemdi, satici da. direkt kendisiydi ve bilinen bir fare ama bu tarz seylerde bilemiyorum. Kaliteliyse fiyatina gore, güzel indirim.
Boyle mekanik, malzeme kalitesinin gercekten onemli oldugu urunlerin hakkinda bir sey bilmeden almak bir tek bana mi garip geliyor? Mesela AJ159 indirimleri muhteşemdi, satici da. direkt kendisiydi ve bilinen bir fare ama bu tarz seylerde bilemiyorum. Kaliteliyse fiyatina gore, güzel indirim.
Disslike'a gerek yok hocam. Uyuyacaktim da şu işe kafam takildi bir arastirayim bakalim. @BerkayZ87 Hocami da etiketleyelim belki bir fikri vardir bu konuda.