100x100 VESA desteği var, uyar.
Detaylar
Kim cevapladı?wozfin
Becerikli
Monitor 100x100 destekliyor gözüküyor yani uyumlu.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
100x100 VESA var, ayaksız 4kg uyumlu.
Hepinize teşekkür ederim.
Sağlamlığı ve marka kalitesi hakkında ne biliyoruz?Temu'da monitor tek kollu ₺469, cift kollusu ₺591. (Tek kollusu vergilerle birlikte ₺751, cift kollusunun vergilisine bakmadim.)
This item was discontinued
360° dönebilen çift kol bilgisayar monitör standı - güçlü , & yatay düzenlemeler, bilgisayarlar ve aksesuarlar için demir masa montajı ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
Böyle firsati kacirmadan aldim, alabilene simdiden hayirli olsun.
Eki Görüntüle 99882 Eki Görüntüle 99883
Yorumları olumlu. Fiyatına göre zaten rakibi yok, öyle çıtkırıldım tarzında bir ürüne benzemiyor yorumlardaki fotoğraflara bakınca. Kullanıcıyı memnun eder gibi duruyor. Ancak bir kere alayım ölene kadar kullanayım derseniz NB F80/H100 alinmasi taraftariyim.Sağlamlığı ve marka kalitesi hakkında ne biliyoruz?
Bende 500-600 fazla verip North bayou alınması taraftarıyım, sağlamlığında hem fikir olduğumuz bir ürün hem TR'de satılıyor.Yorumları olumlu. Fiyatına göre zaten rakibi yok, öyle çıtkırıldım tarzında bir ürüne benzemiyor yorumlardaki fotoğraflara bakınca. Kullanıcıyı memnun eder gibi duruyor. Ancak bir kere alayım ölene kadar kullanayım derseniz NB F80/H100 alinmasi taraftariyim.
wozfin
Becerikli
Ben güvenemedim düşer müşer monitorü hiç eder. Aklım kalır ben güvenipte monitörümü buna bağlamam.
Ürünün yorumlarında bayağı övmüşler ürünü malzeme kalitesi iyi diyorlar, ürünün kendisinde 9kg taşıyabiliceğini iddia ediyorlar. Ürünü sipariş etmiştim şu anda havaalanından inmiş ve gümrük işlemlerine başlamış önümüzdeki birkaç gün içeresinde elime ulaşmış olur montajini yapıp kendi fikirlerimi iletirim tabii o zamana kadar indirim devam eder mi bilemem.
Geraltın kılıcı
Üstün
Monitörüm düşüp kırıldı @pawEn abla.Boyle mekanik, malzeme kalitesinin gercekten onemli oldugu urunlerin hakkinda bir sey bilmeden almak bir tek bana mi garip geliyor? Mesela AJ159 indirimleri muhteşemdi, satici da. direkt kendisiydi ve bilinen bir fare ama bu tarz seylerde bilemiyorum. Kaliteliyse fiyatina gore, güzel indirim.