He iyi bari
Detaylar
Kim cevapladı?Kendim alıp denedim. Görüşümü paylaşayım. 24 inç monitörü çok rahat taşıyor, istediğim gibi pozisyon verip sabit tutabiliyorum ama 27 inç monitörde bazı ekstrem pozisyonlarda tam taşıyamıyor. Monitör sola kayıyor ya da yukarı/aşağı hareket eden kol yukarı geri kalkıyor. Ama düz tuttuğumda gayet normal taşıyabiliyor. 32 inç monitörde bence sorun çıkartmaya başlar.
Kol yukarı geri kalkıyorsa gerginlik ayarı ile ilgili olabilir kontrol etmeni öneririm.Kendim alıp denedim. Görüşümü paylaşayım. 24 inç monitörü çok rahat taşıyor, istediğim gibi pozisyon verip sabit tutabiliyorum ama 27 inç monitörde bazı ekstrem pozisyonlarda tam taşıyamıyor. Monitör sola kayıyor ya da yukarı/aşağı hareket eden kol yukarı geri kalkıyor. Ama düz tuttuğumda gayet normal taşıyabiliyor. 32 inç monitörde bence sorun çıkartmaya başlar.
wozfin
Becerikli
Ürün geldi kurulumunu yaptım gayet kolay kurulumu, malzemesi mükemmel bana göre içi demir üstünede görüntü olsun diye plastik kalıp koymuşlar öneririm. @Virtudex
Dağınıklığı aldırış etmeyin.
Hocam iki eklemin birlestigi yerde bir anahtar girisi olacak onu + cevirirseniz yukari kaldirma sorunu çözülecektir.Kendim alıp denedim. Görüşümü paylaşayım. 24 inç monitörü çok rahat taşıyor, istediğim gibi pozisyon verip sabit tutabiliyorum ama 27 inç monitörde bazı ekstrem pozisyonlarda tam taşıyamıyor. Monitör sola kayıyor ya da yukarı/aşağı hareket eden kol yukarı geri kalkıyor. Ama düz tuttuğumda gayet normal taşıyabiliyor. 32 inç monitörde bence sorun çıkartmaya başlar.
Dosya Ekleri
Ürün geldi kurulumunu yaptım gayet kolay kurulumu, malzemesi mükemmel bana göre içi demir üstünede görüntü olsun diye plastik kalıp koymuşlar öneririm. @Virtudex
Eki Görüntüle 102724Eki Görüntüle 102725Eki Görüntüle 102726Eki Görüntüle 102727
Hocam iki eklemin birlestigi yerde bir anahtar girisi olacak onu + cevirirseniz yukari kaldirma sorunu çözülecektir.
Hayırlı olsun hocam bende yazın alırım artık.
wozfin
Becerikli
Sağ olun hocam, simdiden size de hayirli olsun