wozfin

Becerikli
Temu'da monitor tek kollu ₺469, cift kollusu ₺591. (Tek kollusu vergilerle birlikte ₺751, cift kollusunun vergilisine bakmadim.)

Böyle firsati kacirmadan aldim, alabilene simdiden hayirli olsun.

1731957008388.webp
1731957011463.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'da monitor tek kollu 469₺, cift kollusu 591₺ (tek kollusu vergilerle birlikte 751₺, cift kollusunun vergilisine bakmadim)

Böyle firsati kacirmadan aldim alabilene simdiden hayirli olsun.

Eki Görüntüle 99882
Eki Görüntüle 99883

LG 24GN65R'a olur mu?

Boyle mekanik, malzeme kalitesinin gercekten onemli oldugu urunlerin hakkinda bir sey bilmeden almak bir tek bana mi garip geliyor? Mesela AJ159 indirimleri muhteşemdi, satici da. direkt kendisiydi ve bilinen bir fare ama bu tarz seylerde bilemiyorum. Kaliteliyse fiyatina gore, güzel indirim.

Boyle mekanik, malzeme kalitesinin gercekten onemli oldugu urunlerin hakkinda bir sey bilmeden almak bir tek bana mi garip geliyor? Mesela AJ159 indirimleri muhteşemdi, satici da. direkt kendisiydi ve bilinen bir fare ama bu tarz seylerde bilemiyorum. Kaliteliyse fiyatina gore, güzel indirim.
Hocam dedigim monitore uygunmudur acaba?
@10007 neden disslike attiniz hocam?

Son düzenleme:
Alıntıladığın mesajda adam hiçbir şey bilmeden almanın saçma olduğunu anlatıyor yani ürün hakkında bilgisi yok, sorduğun soruya bak.
Disslike'a gerek yok hocam. Uyuyacaktim da şu işe kafam takildi bir arastirayim bakalim. @BerkayZ87 Hocami da etiketleyelim belki bir fikri vardir bu konuda.

Monitorler hakkinda bilgili birisi kendisi. Bu yuzden sordum.
Yok hocam cok bilgiliyim denemez. Berkay hocamin yaninda kucuk kalirim hatta. :D