Detaylar
Kim cevapladı?CVaRy
Başarılı
Hayır, zarar vermez. Temizlemek için cam sil, veya alkol kullanabilirsiniz. Ayrıca, monitör temizleme kiti de mevcuttur.
Yahya Nuroğlu
Uzman
Vermez. Piksellere gelene kadar bir ton tabaka var orada. Islak mendille silin, kuru mendille de kurulayın geçin.
Monitörü mahvetti. The Solution alacağım şimdi bakalım, geçer umarım."Fakir" LCD cleaner aldım mükemmel gerçekten fiyatı da çok iyiydi.
Monitörü mahvetti. The Solution alacağım şimdi bakalım, geçer umarım.
Yok! Önce bende de öyle oldu ama ısrarla mikro fiber beze püskürtüp silmeye devam et ve pırıl pırıl olduğunu göreceksin. Sanırım lekeler ya da monitörler de ilginç şekilde hemen çıkmayan bir şey var.
Hocam bu kaçıncı deneyişim bilmiyorum, 10-15 defa silmişimdir belki de. Sürekli iz bırakıyor, bezden kaynaklıdır diye iki bez değiştirdim, ikisini de güzelce yıkadım ama yok. Her yer iz oldu, ekran açıkkan bile görebiliyorum.Yok! Önce bende de öyle oldu ama ısrarla mikro fiber beze püskürtüp silmeye devam et ve pırıl pırıl olduğunu göreceksin. Sanırım lekeler ya da monitörler de ilginç şekilde hemen çıkmayan bir şey var.
Hocam aynı marka temizleyiciden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ilk sildiğimde neredeyse satıcıya küfür etme noktasına geldim ama sonra silmeye devam ettim ve sildikçe lekeler gitmeye başladı ve en sonunda pırıl pırıl oldu. Kutudan mikrofiber bez çıkıyor.
Ve artık her sildiğimde azıcık püskürttüğüm halde pırıl pırıl oluyor. Üretimde LCD ekranlarda koruyucu gibi bir şey var sanırım.
Ve artık her sildiğimde azıcık püskürttüğüm halde pırıl pırıl oluyor. Üretimde LCD ekranlarda koruyucu gibi bir şey var sanırım.
Ben mi hata yapıyorum anlamadım, bunu kullanıyorum.Hocam aynı marka temizleyiciden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ilk sildiğimde neredeyse satıcıya küfür etme noktasına geldim ama sonra silmeye devam ettim ve sildikçe lekeler gitmeye başladı ve en sonunda pırıl pırıl oldu. Kutudan mikrofiber bez çıkıyor.
Evet benim bezin mavi renk olması dışında aynı ürün. Hocam benim aklıma gelen üretim sırasında ekrana koruyucu bir sıvı vs püskürtüldüğü ve biz sildikçe bu yayılıyor iyice bulanık -lekeli vs oluyor. Ama yine de %100 diyemem, fakat bende gerçekten ilk sildiğimde ciddi derecede moralim bozulmuştu ve hemen düzelmedi defalarca bezi ters çevirip silmeye devam ettim. Belki biraz hafif bastırmanız gerekebilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-