Merhaba. Monitörümde ışık sızması var. İnternette araştırırken bir Şikayetvar konusuna denk geldim. Adamda da aynı model var ve şikayetler tamamen aynı benimle. Işık sızması yeri bile aynısı. O kadar benzer ki o da Vatan'dan almış ve neredeyse aynı tarihte almışız
Yetkili servisten ise olumsuz dönüş almış. Ayrıca o adamın da yazıldığı gibi bende de başlarda çok belli değildi sonradan iyice belli olmaya başladı. Kronik bir sorun mu düşünmeye başladım. Sizce ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Hayir, kronik sorun degildir. Tipki olu piksel gibi uretim hatasidir. Iade/degisim kapsamindadir veya garanti kapsamindadir. Olasi bir ret kararinda THH'ye kadar devam edebilirsiniz.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Bu monitörün Allah belasını versin hocam, aynı monitörü kullandım bende de aynı yerde ışık sızması vardı, hatta sağ üst kısımda da çok belirgin bir şekilde vardı. Monitörde kullandıkları panel o kadar kalitesiz ki siyah renklerde sarı bir parlama yapıyordu panel. Allah kurtarsın şimdiden.
- Makaleler
- 50
@Cem Yilmaz, parlamanin sari olma sebebi renk sicakligiyla alakali. 6500K'den dusuk bir renk sicakligi mevcut ise sarimsi parlama yapar, 6500K'den yuksek ise mavimsi parlama yapar.
Renk sicakligi da panel piyangosudur ve her satin alan kiside farklilik gosterir.
Renk sicakligi da panel piyangosudur ve her satin alan kiside farklilik gosterir.
Bu monitörün Allah belasını versin hocam, aynı monitörü kullandım bende de aynı yerde ışık sızması vardı, hatta sağ üst kısımda da çok belirgin bir şekilde vardı. Monitörde kullandıkları panel o kadar kalitesiz ki siyah renklerde sarı bir parlama yapıyordu panel. Allah kurtarsın şimdiden.
Nasıl kurtuldunuz hocam?
Son düzenleyen: Moderatör:
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Satarak kurtuldum
Sonrasında Samsung G65B 32 inç modeline geçtim, aralarında dağlar kadar fark var. O günden sonra ASUS TUF serisi monitör almamaya yeminliyim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadan aydınlatmalı çöplerin hazin sonu bu maalesef. OLED ucuzladığı vakit bu arkadan aydınlatmalıların hepsi piyasadan silinecek.
Arkadan aydınlatmalı çöplerin hazin sonu bu maalesef. OLED ucuzladığı vakit LCD'lerin hepsi piyasadan silinecek.
İşin garip tarafı şu bu modeli kullanan herkeste var bu sorun
Aslında bütün LCD panellerde var ama bazılarında bu daha fazla oluyor. Çıplak göz dışında kamera çekimleri ışık sızmasını abartarak gösterir.İşin garip tarafı şu bu modeli kullanan herkeste var bu sorun![]()
- Makaleler
- 50
Olayın ASUS TUF ile alakası yok...Sonrasında Samsung G65B 32 inç modeline geçtim, aralarında dağlar kadar fark var. O günden sonra ASUS TUF serisi monitör almamaya yeminliyim.
Şikayetvar'a üründen memnun olan kişiler yazmıyor. Ayrıca şu an yaşadığın durum "algıda seçicilik".İşin garip tarafı şu bu modeli kullanan herkeste var bu sorun![]()
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-