GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Monitörümde ışık sızması var. İnternette araştırırken bir Şikayetvar konusuna denk geldim. Adamda da aynı model var ve şikayetler tamamen aynı benimle. Işık sızması yeri bile aynısı. O kadar benzer ki o da Vatan'dan almış ve neredeyse aynı tarihte almışız :D Yetkili servisten ise olumsuz dönüş almış. Ayrıca o adamın da yazıldığı gibi bende de başlarda çok belli değildi sonradan iyice belli olmaya başladı. Kronik bir sorun mu düşünmeye başladım. Sizce ne yapabilirim?

Bu monitörün Allah belasını versin hocam, aynı monitörü kullandım bende de aynı yerde ışık sızması vardı, hatta sağ üst kısımda da çok belirgin bir şekilde vardı. Monitörde kullandıkları panel o kadar kalitesiz ki siyah renklerde sarı bir parlama yapıyordu panel. Allah kurtarsın şimdiden.

Bu monitörün Allah belasını versin hocam, aynı monitörü kullandım bende de aynı yerde ışık sızması vardı, hatta sağ üst kısımda da çok belirgin bir şekilde vardı. Monitörde kullandıkları panel o kadar kalitesiz ki siyah renklerde sarı bir parlama yapıyordu panel. Allah kurtarsın şimdiden.

Nasıl kurtuldunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Satarak kurtuldum 🤣 Vatan'a götürdüğümde yapacak bir şey yok üreticiler artık bu tarz şeylere garanti vermiyor denilerek geri gönderildim ben de 2-3K için uğraşmadım direkt sarı siteden sattım. Sana da öneririm.

Sonrasında Samsung G65B 32 inç modeline geçtim, aralarında dağlar kadar fark var. O günden sonra ASUS TUF serisi monitör almamaya yeminliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonrasında Samsung G65B 32 inç modeline geçtim, aralarında dağlar kadar fark var. O günden sonra ASUS TUF serisi monitör almamaya yeminliyim.
Olayın ASUS TUF ile alakası yok...
İşin garip tarafı şu bu modeli kullanan herkeste var bu sorun :D
Şikayetvar'a üründen memnun olan kişiler yazmıyor. Ayrıca şu an yaşadığın durum "algıda seçicilik".