SKYEBB

Gelişen
Ekran kartı sürücümü güncelledim, bilgisayarımda tüm güncellemeler yüklü, monitör sürücüsü de güncel. Ayrıca HDMI kablosunu da değiştirdim ancak sorun hala devam ediyor. Şu anda format atmayı planlıyorum fakat ISO dosyasıyla ilgili bir hata alıyorum, bu yüzden ilerleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Beklemedeyim.

Son düzenleme:
Durum videoda yer aldığı gibi sürekli tekrarlanıyor mu? Monitörün HDMI girişinde bir temassızlık veya problem olabilir mi? Monitörün başka bir HDMI girişi varsa bağlantıyı oradan sağlayıp dener misiniz? Ek olarak bilgisayara görüntü verebileceğiniz başka bir monitörünüz varsa onunla da bilgisayardan görüntü almayı dener misiniz?

Durum videoda yer aldığı gibi sürekli tekrarlanıyor mu? Monitörün HDMI girişinde bir temassızlık veya problem olabilir mi? Monitörün başka bir HDMI girişi varsa bağlantıyı oradan sağlayıp dener misiniz? Ek olarak bilgisayara görüntü verebileceğiniz başka bir monitörünüz varsa onunla da bilgisayardan görüntü almayı dener misiniz?
Evet, sürekli tekrarlanıyor. HDMI girişinde bir sorun olabileceğini düşündüm, fakat başka bir monitörüm yok. Yine de televizyonda denedim, orada da ekran gidip geliyor. Bir de monitörde başka bir HDMI girişi yok.

Bende buna benzer bir problem var çok nadir bir şekilde 1 salise ekran gidip geliyor. DDU ile sürücü silip tekrar kurdum ve ekran kartını çıkartıp tekrar taktım problem büyük oranda azaldı.

Evet, sürekli tekrarlanıyor. HDMI girişinde bir sorun olabileceğini düşündüm, fakat başka bir monitörüm yok. Yine de televizyonda denedim, orada da ekran gidip geliyor. Bir de monitörde başka bir HDMI girişi yok.

Televizyonda da aynı sorunu yaşadığınıza göre, monitörünüzde bir problem yok. Sorun büyük ihtimalle ekran kartında. Arkadaşın da belirttiği gibi, DDU kullanarak ekran kartı sürücüsünü tamamen temizleyip yeniden yüklemeyi deneyin. Ek olarak, ekran kartının kasa içerisinde tam olarak oturup oturmadığını da kontrol edin.

Bende buna benzer bir problem var çok nadir bir şekilde 1 salise ekran gidip geliyor. DDU ile sürücü silip tekrar kurdum ve ekran kartını çıkartıp tekrar taktım problem büyük oranda azaldı.

Hocam ben de DDU ilen silip driver bir dahah indirdim ekran kartını çıkarıp takmayı bir deneyim.