Techh

Uzman
Yer
Ekzosfer
Merhaba.
Eski dizüstü bilgisayarımı satmak istiyorum. Aşağıdaki bilgiler ışığında fiyat belirleme konusundaki önerileriniz nelerdir ? (Ürün sayfası: Abra A5 V16.4 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook)
Bataryası ölü durumda. Ekranın en sağında 1 adet ölü piksel bulunmakta. Sorun teşkil etmeyen kılcal çizikleri ve çerçevesinde çatlağı var. Throttle problemi vardı ve ThrottleStop ile problemi büyük oranda çözebildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satarken pilini değiştirip satmanı öneririm daha yükseğe gider ama bu haliyle 6-7K falan eder, işlemci eski, RAM düşük, batarya ölmüş, ben 12. nesil i5 1650 Ti 32 GB RAM'li sorunsuz Lenovo bilgisayarı 13K ya okutmuştum.

7000 iyidir, pili değiştirmektir sıvı metal sürmektir işlere girmeden bu haliyle elden çıkarıp kalanı alıcıya bırakmak en iyisi işten anlayan biri değilsen. Elin yatkınsa içini açıp 7950 termal ped takıp genel temizlik yapıp pili değiştirmek tabii ki ürünün fiyatını yükseltecektir.

Satarken pilini değiştirip satmanı öneririm daha yükseğe gider ama bu haliyle 6-7K falan eder, işlemci eski, RAM düşük, batarya ölmüş, ben 12. nesil i5 1650 Ti 32 GB RAM'li sorunsuz Lenovo bilgisayarı 13K ya okutmuştum.
6-7K çok ölücü olmuş 10K falan eder cihazın kozmetik olarak durumuna göre.

@Ruindry Monster zaten pek iyi bilinmiyor, Lenovo, Acer, HP falan olsa gene biraz fiyat artar ama bende yakın zamanda kaç tane laptop sattığım için piyasayı biliyorum, benden daha ölücüler var, benim bahsettiğim 1650 Ti 12. nesil i5 Lenovo bilgisayara kaç tane 5-7k lık teklif geldi tahmin bile edemezsin.

Ben o laptopu satışa çıkardıktan ancak 3 ay sonra istediğim fiyatın biraz altına zor satabildim.

@Ruindry Monster zaten pek iyi bilinmiyor, Lenovo, Acer, HP falan olsa gene biraz fiyat artar ama bende yakın zamanda kaç tane laptop sattığım için piyasayı biliyorum, benden daha ölücüler var, benim bahsettiğim 1650 Ti 12. nesil i5 Lenovo bilgisayara kaç tane 5-7klık teklif geldi tahmin bile edemezsin.

Ben o laptopu satışa çıkardıktan ancak 3 ay sonra istediğim fiyatın biraz altına zor satabildim.
Sıfır ürünümün 11k fiyatı var 4K teklif etmişti, onlar haysiyetsiz maalesef. En düşükten sıralasan bile 10K'den başlıyor fiyatlar. Bilen adam için Monster mantıklı değil ama satarken daha rahat oluyor. Monster ve Excalibur ikinci elden daha kolay satılıyor inanın ki reklamlarını iyi yapıyorlar.

Screenshot_2024-09-22-10-38-59-623_com.sahibinden-edit.webp

@Ruindry Bu fiyatlarda ilanların olması bu fiyattan alıcı çıkıyor anlamına gelmez, Facebook gruplarında ufak bir dolaşırsanız ne fiyatlara neler satıyorlar görürsünüz.

@Ruindry Monster zaten pek iyi bilinmiyor, Lenovo, Acer, HP falan olsa gene biraz fiyat artar ama bende yakın zamanda kaç tane laptop sattığım için piyasayı biliyorum, benden daha ölücüler var, benim bahsettiğim 1650 Ti 12. nesil i5 Lenovo bilgisayara kaç tane 5-7klık teklif geldi tahmin bile edemezsin.

Ölücüler her zaman olacak hocam. Fiyatı çok da düşürmemek lazım ekonomi ortada.

Son düzenleme: