Yorumlar yapan tüm kullanıcılara teşekkür ederim.
Satarken pilini değiştirip satmanı öneririm daha yükseğe gider ama bu haliyle 6-7K falan eder
7000 iyidir, pili değiştirmektir sıvı metal sürmektir işlere girmeden bu haliyle elden çıkarıp kalanı alıcıya bırakmak en iyisi işten anlayan biri değilsen.
İkinci el bilgisayar alım-satım ile uğraşan bir yer 7000 TL teklif vermişti. 7000 TL civarlarında ürünü satmak için uğraşmak yerine bu teklifi değerlendiririm.

Piyasayı kontrol ettiğimde gerek benim bilgisayarımın gerek bu ayardaki modellerin çok fahiş fiyata satıldığını gördüm. İnsanlar kime iteleyebilirsem mantığıyla hareket ediyor. Ben bu kafada değilim zira pek etik gelmiyor.
Sıfır modellerin fiyatını da göz önüne aldığımda oluru bana 8000-9000 gibi geliyor.
Bilgisayar ile dediğiniz gibi ilgilenebilirim ancak gözlemlediğim kadarıyla ilgili olanlar dışında insanlar sadece bataryanın ölü olup olmaması ile ilgileniyor. Önceden ücretli olarak fanları değiştirmiştim ve batarya ile uğraşmak istemedim. Bir dönem bu modelin Clevo karşılığını bulup Çin'den ucuza batarya getirmeyi düşündüm ancak yeni yasa sebebiyle yapmadım. Kendi bilgisayarının parçasını satan kişilerden pazarlık yoluyla uygun bir fiyata bataryayı yenilemeyi düşündüm ancak alacağım bataryanın ne kadar dayanacağı da muamma. Bu sebeple uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme: