karahan96

Uzman
Monster Abra A7 V14.2 laptopumda Chrome'da YouTube'da video izlerken videoda sürekli anlık takılmalar oluyor. Ayarlardan donanım hızlandırmayı kapattım ama fayda etmedi. Mesela uzun süre fareye dokunmadan video izledikten sonra fareyi hareket ettirip izleme çubuğuna getirmeye çalışınca 2 saniyelik donma oluyor. Bu Windows 11'den mi kaynaklı yoksa laptoptan mı kaynaklı nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun Windows 10’da vardı diye hatırlıyorum fakat Windows 11'de olması gerçekten çok garip. Dizüstü bilgisayarınız için BIOS güncellemesi var mı diye bakalım isterseniz. seri numarasını yazarsanız bakabiliriz. Bir de Windows 11 hangi sürümü kullanıyorsunuz? 24H2 mi kullanıyorsunuz yoksa 23H2 mi?

Bu sorun Windows 10’da vardı diye hatırlıyorum fakat Windows 11'de olması gerçekten çok garip. Dizüstü bilgisayarınız için BIOS güncellemesi var mı diye bakalım isterseniz. seri numarasını yazarsanız bakabiliriz. Bir de Windows 11 hangi sürümü kullanıyorsunuz? 24H2 mi kullanıyorsunuz yoksa 23H2 mi?
23H2 sürümü. Ekran görüntüsü 2024-10-14 200839.webp

Monster'la iletişime geçmeniz gerek BIOS dosyasını almak için ya da cihazın orijinal üreticisini bulmamız lazım, seri no yardımcı olabilir. Seri no burada paylasirsaniz kontrol edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör: