Monster Abra laptopta BIOS nasıl güncellenir?

karabasan

Üyecik
Cihaz
Monster Abra A5 V17.4.4
Monster teknik destekten güncel BIOS aldım ama nasıl kuracağımı anlamadım bilgisi olan var mıdır?

Anladım sanırım başka böyle macunda yok baktığım kadarıyla peki işlemciyi 45W 50W yapın dedinizya PL1 PL2ye öyle yapınca ne oluyor.

Hocam bu BIOS ve ec gereksiz yüksek watt çekiyor bu da çok ısınmasına sebep oluyor BIOS modladığım için stock değerleri görebiliyorum PL2 için 93W vermişler ben sıvı metal denediğimde 93W 98 derece görmüştüm siz sakın sıvı metal denemeyin soğutma bloku uyumlu değil siz dediğim PTM uygularsanız PL1 45W PL2 50W veya PL1 40W PL2 45W deneyin.

Tamamdır teşekkür ederim. Son bir şey daha soracağım kusura bakmayın. Bu attığınız BIOS'u indirdim, nasıl kuracağım İlk attığınız videodakinden farklı gibi geldi de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Monster yetkili servisine götürürseniz direkt BIOS güncelliyor arkadaşlar. Müşteri hizmetleri pek bilmiyor bu işleri. Geçen gün bakıma verince, BIOS güncellemesi de yaptırdım cihazıma.

Kendiniz yapmak istemezseniz, bilginiz olsun.

Tamamdır teşekkür ederim son bir şey daha soracağım kusura bakmayın bu attığınız BIOS'u indirdimde nasıl kuracağım ilk attığınız videodakinden farklı gibi geldi.

Hocam, videodaki gibi güncelleyebilirsiniz. Dosya farklı derseniz, ilk MH verdiği BIOS'u deneyin. Büyük ihtimal o da en son sürüm.

Soru sormaktan çekinmeyin hocam.

Hocam, videodaki gibi güncelleyebilirsiniz. Dosya farklı derseniz, ilk MH verdiği BIOS'u deneyin. Büyük ihtimal o da en son sürüm.

Soru sormaktan çekinmeyin hocam.
anladığım kadarıyla monsterin attığı dosya benim şuanki sürümümle aynı sizin attığınız linktekinide nasıl yapıcam anlayamadım daha farklı olduğu için

şuanda yetkili servise gönderemem o yüzden kendim yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…