Solid Snake

Çalışkan
Fiyatına değer mi? Aynı fiyatta daha iyi gamepadler var mı?

8BitDo önermeyin. Yurt dışından alışveriş yapmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz daha çıkarsanız bu var.

Hocam bu Banggood'dan alınan ürünler kaç günde geliyor? Uzun beklemek istemediğim için yurt dışı olmasın dedim.

Bir de bu bütçemi aşıyor.

Yanlış bilgi: Banggood, Kalite garantisi adı altında satış sonrası, ürünlerine garanti hizmeti sunuyor.
Banggood güvenli değil hatta burada konusu açılmıştı Banggood rezilliği diye. Ki arkadaş 8BitDo istemiyor, çan çin çon çin malı marka alacağına gitsin kaliteli mallar alsın en azından 3 4 ayda bozulmaz.

Hocam bu Banggood'dan alınan ürünler kaç günde geliyor. Uzun beklemek istemediğim için yurt dışı olmasın dedim.

Bir de bu bütçemi aşıyor.

Garanti de olmuyor yurt dışından alınca. Bozulunca ortada kalıyorsunuz. Almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banggood güvenli değil hatta burada konusu açılmıştı Banggood rezilliği diye. Ki arkadaş 8bitdo istemiyor, çan çin çon çin malı marka alacağına gitsin kaliteli mallar alsın en azından 3 4 ayda bozulmaz.

Garanti de olmuyor yurt dışından alınca. Bozulunca ortada kalıyorsunuz. Almayın.
Garanti var, o konuyu açan arkadaş trolldü. Banlanmış zaten. 8BitDo çan çin çon mu :rofl:

Monster harici yok galiba. Xbox controllerlar ne kadar.
8BitDo al hocam.

Hocam yurt dışı alamayacağım dediğim gibi. 10 gün beklemek istemiyorum. Tatile denk getirmek istiyorum. Türkiyede 1200 liraya Monster harici var mı?

1400'e bu var hocam eğer ki bu tarz da bakıyorsanız.

Ayrıca temiz kullanılmış 8. Nesil Xbox kolları var bu bütçeye.