Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Bir resim gördüm arkadaşlar ekteki gibi Monster'i kötülüyorlar. Gerçekten dalga geçildiği kadar kötü mü? Satın almayı düşünmüyorum zaten bir laptop arayışında olduğum zamanlarda da almadım. Aklımdan bile geçmedi şu anki laptopumdan çok memnunum fakat gerçekten bu kadar kötü mü bu firma?

Dosya Ekleri

• Adsız tasarım (2).webp
    Adsız tasarım (2).webp
    245,7 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasaya göre değişiyor. Monster Clevo ve Tongfang kasa olmak üzere 2 farklı kasa kullanıyor. Bazı modellerinde Tongfang kasa kullanılıyor ve bunlar gerçekten başarılı. Clevo kasa kullanan cihazlar ise zaten markaya bakmaksızın kalitesiz bir soğutma performansı veriyor. İntel işlemciler zaten AMD işlemcilere göre ekstra ısındığı için bir de kalitesiz bir kasa, soğutma performansı olunca böyle şeyler olabiliyor. Yani aslında Monster'ın çok kaliteli modelleri de var ama bir kere milletin ağzına laf verdiler yani. Üstelik yerli marka olmasına rağmen fiyat avantajları da yok. Genelde pahalı modeller satıyorlar. Yani almak için hiçbir sebep bırakmıyorlar insanlara.

Kuzenimde Monster var. Kız PDF açıyordu bilgisayarın fanları son güçte çalışıyordu. Belki bazı modelleri böyle değildir. Bir diğer kuzenimde de var. Çocuk bana alma diyordu. En ufak oyunda çok ısınıyordu.

Kuzenimde Monster var. Kız PDF açıyordu bilgisayarın fanları son güçte çalışıyordu. Belki bazı modelleri böyle değildir. Bir diğer kuzenimde de var. Çocuk bana alma diyordu. En ufak oyunda çok ısınıyordu.

PDF açarken fan açması biraz ütopik geldi, askerde gördüğüm ve kullandığım kasalar bile Chrome'da gezerken fanı hızlandırmıyordu.

PDF açarken fan açması biraz ütopik geldi, askerde gördüğüm ve kullandığım kasalar bile Chrome'da gezerken fanı hızlandırmıyordu.
Biraz eski modeliydi 8 GB RAM ile Win 11 kullanınca öyle oluyor. Ama yine de Monster'ın kasasının ucuzluğu ve fan kalitesizliği yüzünden, başka markalarda bu özellikler bu kadar sıkıntı çıkartmıyor. Excalibur kapışabilir kötülük konusunda :D

Biraz eski modeliydi 8 GB RAM ile Win 11 kullanınca öyle oluyor. Ama yine de Monster'ın kasasının ucuzluğu ve fan kalitesizliği yüzünden, başka markalarda bu özellikler bu kadar sıkıntı çıkartmıyor. Excalibur kapışabilir kötülük konusunda :D
Şu an clevo laptop ile chrome de takılıyorum sessiz. :D Arkadaşım da var onun ki çok sesli hiç bakım yapmamış.