Monster marka laptoplara yapılan haksızlık

Bir de Casper acaba bildiğim Quanta ile mi çalışıyor böyle bir çok kasa üretiminde çalışmış Quanta ile mi ? Yoksa çakma bir Quanta markası var onu mu kullanıyorlar bilemedim.
Tayvan merkezli köklü bir firma bildiğim kadarıyla. Büyük markaların çoğuyla çalışıyorlar.

Allah razi olsun duygularima tercuman olmussun.

Lakin, bizim forumda eşeğe eşek derler. Hiçbir marka şişirilmez veya söndürülmez gereksiz yere.

Gozunu seveyim kardesim hayatinda laptop sahibi olmamis adamlara laptop tavsiye uzmani, laptop fiyat arastirici ve paylasici falan rutbeleri veriyorlar Türk forumlarinda. Bizim forumlarimizda donen cehaleti bir Avrupa ulkesinde zaten gorme ihtimalin yokken diger 3. dunya ulkelerinden bir hayli gerideyiz muhtemelen.

Son düzenleme:
Konu da zaten karışık, öyle kesin bir şey söylemek zor. Örneğin zamanında clevo kötü diye bir algı varken sonra yeni clevolar güzel diye forumlarda önerildi özellikle yeşil forumda. Yazdığım cümlemi örneklemem gerekirse yeşil forumda bunun testini yapanlar, sıvı metal sürüp işte rekor kırdım diye gezen çoktu hem thongfang hem yeni clevolar ile görmüştüm bu konuları. Şimdi de orada öven kitlenin devamı da sanırım içinde olmak üzere burada karşın görüşlerle eleştiriliyor. Bunun sebebi ya teknolojinin hızlı gelişmesi ya da algıların oyunu vs. olabilir. Ayrıca Quanta da köklü bir firma dedi mesela bana yukarıdaki arkadaş ama ben daha önce hiç bunun hakkında konuşan duymadım önüne gelen Casper'ın Quanta ile çalıştığı kasalarına kötü diyor köklü bir firmaysa suç burada Quanta'nındır kötüyse de dedikleri gibi ve genelde de bunu diyenler ya çok eskiden Casper kullanıp eleştiren oluyor ya da hiç kullanmamış dediğiniz gibi telefonunu kullanıp önermeyenler vs. görebiliyoruz Monster bu konuda daha şanslı aslında sadece bilgisayar konusunda var çünküsü.

Son düzenleme:
Clevo'nun ultra high end modelleri de var cok kaliteli ve saglam olan, olay verdigin paraya bakiyor yani. Quanta koklu bir firma evet ve bircok markanin bircok modelini uretiyor, Casper kotu su kotu bu kotu diyenlere aldirmayacaksin bunlar degisen seyler, Casper basar parayi quanta muhendislerine isterse iyi model de yaptirir yani.

Bu markalar, yüksek fiyat ve kalitesiz ürün sunarak nasıl kazanıyorlar diyordum. Böyle fanboylardan kazanıyorlarmış demek ki.

Bu markalar, yüksek fiyat ve kalitesiz ürün sunarak nasıl kazanıyorlar diyordum. Böyle fanboylardan kazanıyorlarmış demek ki.
Konu sahibi cihazından memnunmuş gibi bir izlenim aldım ben o yüzden fanboyluk yapmışsa da sizin dediğiniz gibi kendi kaybeder...

İfadeler: 143
@4323, elbette kendi sorunu. Ben tercih etmiyorum, tercih etmenizi de tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…