Monster neden tercih edilmiyor?

Bütçe
45000

Sythex

Gelişen
Cihaz
Monster Tulpar T7 V23.1.1
2. el laptop bakıyorum maksimum bütçem 45K ve iyi bir laptopta rastladım (özellikler olarak). Model "Monster Tulpar T7 V23.1.1" 16 GB RTX 3080, 2 TB depolama , 4K ekran , i7 10870H ve 64 GB RAM var. İşlemciden emin değilim ama diğer parçalar bütçeye göre iyi değil mi? 2K oynayacağım o yüzden 4070 laptop tercih etmedim bu arada. Sizce o laptop nasıl? Kötüyse neden kötü?

Son düzenleme:
Tulpar T7 serilerinin ekran kartları dynamic boost ile 140 watta kadar çıkabiliyor bildiğim kadarıyla. Fakat Monster'ın oyun laptopları çok ısınıyor. "Oyun laptopları" dedim çünkü şu an iş laptopunu kullanmaktayım ve çok fazla ısındığını söyleyemem. Bir de çoğu kişi Monster'ın fiyatlarından memnun değil. O yüzden genellikle Monster tercih edilmiyor.

16 GB 3080? 54 GB RAM bellek? Kombinasyonda sıkıntılar var ayrıca Monster genel olarak kötü malzeme ve kötü termal performans ile biliniyor.
54 değil 64 GB RAM. Yanlış yazmışım. 3080 16 GB var bu arada.

Monster'in kasasi kalitesiz. O yuzden oyunlarda throttle yasarsin. Sifir olarak almani oneririm laptopu. Mesela bunu alabilirsin.
Throttle nedir? Ve sıfır çok ilgilenmiyorum.

44000 TL.

Tulpar T7 serilerinin ekran kartları dynamic boost ile 140 watta kadar çıkabiliyor bildiğim kadarıyla. Fakat Monster'ın oyun laptopları çok ısınıyor. "Oyun laptopları" dedim çünkü şu an iş laptopunu kullanmaktayım ve çok fazla ısındığını söyleyemem. Bir de çoğu kişi Monster'ın fiyatlarından memnun değil. O yüzden genellikle Monster tercih edilmiyor.
Tek sorun ısınmasıysa ekstra soğutucu alabilirim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt