Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
GTX 1050 ile 8 GB RAM'im var, ya ekran kartından ya da RAM'den kaybediyorum anlamıyorum. Yeni sistem toplamak yerine değiştirmek ne kadara patlar? Veya değiştirilebilir mi?
Maalesef laptoplarin %99'unda artik upgrade islemi yapilamiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı o zaman, ekran kartı değiştirmek kendi yapabileceğim bir işlem mi?Maalesef laptoplarin %99'unda artik upgrade islemi yapilamiyor.
- Makaleler
- 1
Maalesef hayir.Sıkıntı o zaman, ekran kartı değiştirmek kendi yapabileceğim bir işlem mi?
Koneko Toujou
Üstün
GTX 1050 ile 8 GB RAM'im var, ya ekran kartından ya da RAM'den kaybediyorum anlamıyorum. Yeni sistem toplamak yerine değiştirmek ne kadara patlar? Veya değiştirilebilir mi?
Tam model nedir? RAM eklemesi yapılabiliyorsa ve yaparsan GPU performansı artar.
Monster Abra A5 v15.6Tam model nedir? RAM eklemesi yapılabiliyorsa ve yaparsan GPU performansı artar.
Ekran kartını yükseltemezsin, anca eGPU olarak takabilirsin ona da gerek yok. Çoğu Monster laptopa RAM upgrade yapılabiliyordu. Laptopunun tam modelini verebilirsen bakabiliriz.
Maalesef laptoplarin %99'inda artik upgrade islemi yapilamiyor.
Hocam SSD ve RAM yükseltmesi yapılıyor.
Ama bazı model laptoplarda ekran kartı değişebiliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Koneko Toujou
Üstün
İnternette 32x2 şeklinde 64 GB'a kadar RAM takılabileceği yazıyor. 2x16 ile 32 GB yaparsanız güzel bir performans elde edersiniz.
Ayrıca GPU'nun 1050 olduğuna emin misiniz? Verdiğiniz model Monster'ın kendi sitesinde 1650 olarak gözüküyor.
Ayrıca M.2 SSD yükseltmesi de yapabilirsiniz.
0xraptoRwave
Üstün
Yapabileceğin maksimum RAM yükseltmesi ve SSD takman olacak. Belki eGPU veya MXM varsa onunla ekran kartı yenilemen mümkün.