Detaylar
Kim cevapladı?1000 - 1100 TL falan.
SHERLOCKED
Başarılı
Sanmam. O fiyata bile hall effect bulunuyor bazen.
erdym
Üstün
Çinliler artık neredeyse kolları yok fiyatına satacaklar. Ondan çok yüksek bir şey beklenmemesi gerek. He belki garanti sayesinde olabilir çünkü garantiyi yanlışlıkla bulduğum bir hatadan kaynaklı sıfırıyla değiştirmek için kullanabiliyorsunuz. 800 net fiyat olabilir belki.
Katılıyorum en iyi örnek fason EasySMX modelleri. Yaklaşık 1400-1600 civarında sıfır modeller ve Monster'ın fasonu yanına bile yaklaşamaz.
Sanmam. O fiyata bile hall effect bulunuyor bazen.
Katılıyorum en iyi örnek fason EasySMX modelleri. Yaklaşık 1400-1600 civarında sıfır modeller ve Monster'ın fasonu yanına bile yaklaşamaz.
YASEDEM
Deneyimli
Çinliler artık neredeyse kolları yok fiyatına satacaklar. Ondan çok yüksek bir şey beklenmemesi gerek. He belki garanti sayesinde olabilir çünkü garantiyi yanlışlıkla bulduğum bir hatadan kaynaklı sıfırıyla değiştirmek için kullanabiliyorsunuz. 800 net fiyat olabilir belki.
Ben 1500 civarında bir kol almayı düşünüyorum bunu satıp. Değer mi sizce?
erdym
Üstün
Ben 1500 civarında bir kol almayı düşünüyorum bunu satıp. Değer mi sizce?
Modele göre değişir. Secuzi kalmadı ama Gamepower Force (EasySMX fasonu) alınabilir zaten 200 fark var o da yanında gelen çanta sayılabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-