cemkaraca

Yetkin
Merhaba,

Nerede okursam okuyayım bazı kişiler dışında, Monster ve Excalibur oyuncu bilgisayarlarını hiçbir zaman önermiyorlar. Bu ön yargının sebebi nedir? Yani bu bilgisayarların sorunları nedir de önermiyorlar? Marka sorunlu diyelim tüm modellerinde mi sorun var? Bunlar gibi sorunlu olan modeller, markalar nedir genel olarak?

Merhaba,

Nerede okursam okuyayım bazı kişiler dışında, Monster ve Excalibur oyuncu bilgisayarlarını hiçbir zaman önermiyorlar. Bu ön yargının sebebi nedir? Yani bu bilgisayarların sorunları nedir de önermiyorlar? Marka sorunlu diyelim tüm modellerinde mi sorun var? Bunlar gibi sorunlu olan modeller, markalar nedir genel olarak?
Merhaba,

Genellikle ısınıyorlar ve sorun çıkarıyorlar. Bir de çoğu ezbere konuşuyor.

Ön yargı yok ortada. Ürünler kötü olduğu için önerilmiyor. Bir ara Monster Tulpar serisi vardı, ısınma sorunu yok diyorlardı ve öneriliyordu. Ürün iyi ise önerilir, iyi değilse önerilmez. Hiçbir markaya düşmanlığı olan birinin olduğunu sanmıyorum.

Merhaba,

Çoğu ürünü ısınma sorunlu ve malzeme kaliteleri iyi olmuyor, üstüne de bazen fiyatları ederinden pahalı oluyor yani o paraya daha bilindik bir markanın o özelliklerde veya daha iyi özelliklerde bir laptopunu alabiliyorsun. Atıyorum fiyatı işte asustan hpden 5-6k aşağı olur aynı özelliklerde iken o zaman alınır. Misal Asus'un laptopu ile monster'in laptopu aynı fiyatta iken ben neden gidip Monster alayım? İşte bu yüzden önermiyoruz.

Çözüm sayına baktığım zaman konu hakkında neden bir fikir sahibi olmadığını anlayabiliyorum. Forum’da biraz dolaşınca az önce Excalibur laptopu oyun esnasında kilitlenen arkadaşın konusunu görebilirdin.

Merhaba,

Hazır laptop alıp marka bastıkları için.

Çözüm sayına baktığım zaman konu hakkında neden bir fikir sahibi olmadığını anlayabiliyorum. Forum’da biraz dolaşınca az önce Excalibur laptopu oyun esnasında kilitlenen arkadaşın konusunu görebilirdin.
Sorun çıkarıyorlar dediğim kısımlar da tam olarak bu zaten ağabey, fakat bazıları öyle bir abartıyor ki tamamen kötü olmayan modellerini de "kötü" diyip ezbere laf konuşuyor. Yeşil yerde çok gördük bunlardan.

Evet zaten onu görüp konuyu açtım. Ama genel olarak bu forumda olsun, diğer forumlarda olsun dediğim markalara yönelik bir ön yargı vardı. Kimse önermiyordu.