Clevo kasalar mı daha iyi yoksa Tongfang kasalar mı? Bi ara akrabamızda Monster laptop vardı 3050'li hangi model olduğunu bilmiyorum, bataryası bitik di zaten. Motor gibi ses çıkartıyordu aynı çamaşır makinesinin çalışma sesine benziyor.
Tongfang daha iyi genelde.

Her bütçeye uygun bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bir markanın ucuz modeli de var pahalı modeli de ne satarsa satsın.
Burada hangi modeller F/P hocam?

Evet ezbere konuşulmasına karşın bu konuyu açtım aslında.
Guzel. Ezbere konusanlara karsin onlari bilgilendirmek gerekiyor. Ancak ben de pek laptoplar hakkinda bilgi sahibi degilim, bildiklerimi soyluyorum. Ha islemci, grafik karti vb. donanimlari acisindan ne kadar iyi olduklarini soyleyebilirim.

Guzel. Ezbere konusanlara karsin onlari bilgilendirmek gerekiyor. Ancak ben de pek laptoplar hakkinda bilgi sahibi degilim, bildiklerimi soyluyorum. Ha islemci, grafik karti vb. donanimlari acisindan ne kadar iyi olduklarini soyleyebilirim.
Evet, hayatın her alanında sorgulayan biri olduğumu farketmişsinizdir. Bu konuda da varım. Yakın zaman önce laptop bakıyordum ve önerilerde genelde Monster markasına karşı kötü şeyler söyleniyordu. Komik olan şu ki ben mobilden giriyorum şu anda klavyede Monster yazdığımda önerilen emojilerde çıkan emoji çok değişik anlamdıramadım.

IMG_20250328_113711.webp

Evet, hayatın her alanında sorgulayan biri olduğumu farketmişsinizdir. Bu konuda da varım. Yakın zaman önce laptop bakıyordum ve önerilerde genelde Monster markasına karşı kötü şeyler söyleniyordu. Komik olan şu ki ben mobilden giriyorum şu anda klavyede Monster yazdığımda önerilen emojilerde çıkan emoji çok değişik anlamdıramadım.

Eki Görüntüle 135783
Dış güjler bizim Türk markalarımızı kötülemek propaganda yapıyor. Yedirmeyiz yedirmeyeceğiz! :D

Evet zaten onu görüp konuyu açtım. Ama genel olarak bu forumda olsun, diğer forumlarda olsun dediğim markalara yönelik bir ön yargı vardı. Kimse önermiyordu.

Benim ilk masaüstü bilgisayarım Casper'di. Servisi yani casper‘ın kendi orijinal servisi cihazın içerisinden RAM çalmıştı.

Evet, hayatın her alanında sorgulayan biri olduğumu farketmişsinizdir. Bu konuda da varım. Yakın zaman önce laptop bakıyordum ve önerilerde genelde Monster markasına karşı kötü şeyler söyleniyordu. Komik olan şu ki ben mobilden giriyorum şu anda klavye de Monster yazdığımda önerilen emojilerde çıkan emoji çok değişik anlamdıramadım.

Eki Görüntüle 135783
Sana dun olan karsi kizginligim gitmis durumda. Acikcasi sert davranisim icin ozur dilerim. Biraz oturdum ve evet dedigin gibi sorgulayan biri oldugunu anladim. Amacim kesinlikle kavga cikarmak degildi ama yasak oldugunu bildigim seyi yapman zoruma gitti maalesef. Haklisin.

Diger konulara donersek evet emojisi bile var.