Şunları söylemek için ya piyasadan hiç haberin olmaması lazım, ya marka fanboyu olman lazım, ya markadan ölümüne savunman için para almış olman lazım, ya da bilmediğini bilmeyen bir cahil olman lazım. Hangisi olursa olsun bu konularda yorum yapmamanı öneririm. 
Detaylar
Kim cevapladı?On modelin yedisi kotu olunca insanlar yeni model iyi mi degil mi diye ugrasmak istemiyorlar. Kimse olasi kronik sorunlari cikabilecek bir urune ustelik bu kadar cok para harcamayi goze almaz. Sorun cikma olasiligi cok daha dusuk markalar varken neden pek gozun kapali guvemeyecegin bir markaya denek olasin ki?Sorun çıkarıyorlar dediğim kısımlar da tam olarak bu zaten ağabey, fakat bazıları öyle bir abartıyor ki tamamen kötü olmayan modellerini de "kötü" diyip ezbere laf konuşuyor. Yeşil yerde çok gördük bunlardan.
cemkaraca
Yetkin
Ben de bunu demek istiyordum, lafı ağzımdan aldınız.On modelin yedisi kotu olunca insanlar yeni model iyi mi degil mi diye ugrasmak istemiyorlar. Kimse olasi kronik sorunlari cikabilecek bir urune ustelik bu kadar cok para harcamayi goze almaz. Sorun cikma olasiligi cok daha dusuk markalar varken neden pek gozun kapali guvemeyecegin bir markaya denek olasin ki?
Civelek61
Çalışkan
Çözüm sayına baktığım zaman konu hakkında neden bir fikir sahibi olmadığını anlayabiliyorum. Forum'da biraz dolaşınca az önce Excalibur laptopu oyun esnasında kilitlenen arkadaşın konusunu görebilirdin.
Evet o arkadaş benim, 2 sene önce aldığımda önyargılarımdan arınıp almıştım almaz olaydım. LoL harici oyuna girip oyun oynayamıyorum çünkü bir tek onda takılıp donup çökmüyor.
Muhalif olmak için muhalefet yapıyorsun. Ben mesela bilgi sahibi değilim ve fikir belirtmiyorum, sana da tavsiye ederim. Bırak bilen insanlar konuşsun, sen de kenarda bilgilen.
sndwchmaker
Yetkin
Bildiğim kadarıyla laptoplar kendi üretimleri değil. Clevo kasalara logo basıp satıyorlar. Çoğu kalitesiz menteşelere, soğutma birimlerine ve kronik sorunlara sahip. 2018 yılında laptop ihtiyacım olduğu için Monster satın almıştım ve tonla sorun yaşamıştım. O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum. Alınacaksa biraz daha para koyulup kaliteli bir model tercih edilmeli.
Tam tersi Monster'a vereceğin parayı azaltıp daha kaliteli bir model alabiliyorsun çoğu zaman. Çünkü utanmadan çok daha pahalıya satıyorlar.Alınacaksa biraz daha para koyulup kaliteli bir model tercih edilmeli.
sndwchmaker
Yetkin
Öyle mi? Bak bundan haberim yoktu işte. Benim aldığım dönemlerde genelde muadillerinden 300, 400₺ civarında daha ucuz oluyorlardı. Tercih edilirse bu yüzden ediliyordu. Bir de üstüne "yerli marka" olması, ömür boyu ücretsiz bakım gibi avantajları vardı. Kağıt üstünde tabii ki. Belli başlı bazı modelleri düzgündü diye hatırlıyorum ama bir veya ikidir. İlke olarak uzak durulması gereken bir markadır.Tam tersi Monster'a vereceğin parayı azaltıp daha kaliteli bir model alabiliyorsun çoğu zaman. Çünkü utanmadan çok daha pahalıya satıyorlar.
Tam tersi Monster'a vereceğin parayı azaltıp daha kaliteli bir model alabiliyorsun çoğu zaman. Çünkü utanmadan çok daha pahalıya satıyorlar.
Laptoptan bağımsız, 120k ya hazır sistem yapmışlar aynı sistemi %30-35 daha ucuza rahatlıkla toplayabiliyorsunuz...
Laptoplar zaten pahalı ama o sistemler rezalet ötesi pahalı. Laptopların 3-4 katı rezil fiyatlar.Laptoptan bağımsız, 120k ya hazır sistem yapmışlar aynı sistemi %30-35 daha ucuza rahatlıkla toplayabiliyorsunuz...