Aramızda bile ayık kafayla hemen tecavüze yönelenler var. Katil ne yapsın? Sarhoştu ve ne yaptığını bilmiyordu. Bu nedenle sade içkili araç kullanmaktan (varsa) ehliyeti elinden alınabilir anca.

Eki Görüntüle 46642

Balıkesir'de kuryelik yaparken bıçaklı saldırıya kurban giden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın, 25 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı. Akman'ın, siparişi teslim ettikten sonra E. Ö. İsimli şahıs tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandığı an saniye saniye kameraya yansırken, katilin olay anında alkollü olduğu, kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Ayrıca Ata Emre Akman'ın kuryeliğe 5 gün önce harçlığını çıkarmak için başladığı ortaya çıktı.

• Katile saklanması için yardım eden babası serbest bırakıldı.

Olay anı goruntuler video;

Bu olay beni çok üzdü duygulandırdı değerli hocalarım. Sadece harçlığını çıkarmak istiyordu. Ne istediniz bu genç efendi güzel insandan. 😟

Haber kaynakları;

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti neredesin? Bizi şu tek adam rejimi olan Erdoğan Cumhuriyeti'nden kurtar.

cumhuriyeti-biz-boyle-kazandik.webp

Videoyu izledim. En azından aklı olan bir dövüş sporuna yazılsın kendini savunmayı öğrensin, bu ülkede yarınınız belli değil. O eli omuza atma hareketinden sonra teknik bilseniz en azından şansınız olur.
Ayrıca bu nasıl 17 yaşında? 40 gibi duruyor, ne yedirip besliyorlar bu çocuklara?

Eki Görüntüle 46642

Balıkesir'de kuryelik yaparken bıçaklı saldırıya kurban giden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın, 25 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı. Akman'ın, siparişi teslim ettikten sonra E. Ö. İsimli şahıs tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandığı an saniye saniye kameraya yansırken, katilin olay anında alkollü olduğu, kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Ayrıca Ata Emre Akman'ın kuryeliğe 5 gün önce harçlığını çıkarmak için başladığı ortaya çıktı.

Bu olay beni çok üzdü duygulandırdı değerli hocalarım. Sadece harçlığını çıkarmak istiyordu. Ne istediniz bu genç efendi güzel insandan. 😟

Haber kaynakları;

Şimdi bana insan hakları falan derseniz sizin...

Eki Görüntüle 46642

Balıkesir'de kuryelik yaparken bıçaklı saldırıya kurban giden üniversite öğrencisi ata emre Akman'ın, 25 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı. Akman'ın, siparişi teslim ettikten sonra e. Ö. İsimli şahıs tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandığı an saniye saniye kameraya yansırken, katilin olay anında alkollü olduğu, kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Ayrıca ata emre Akman'ın kuryeliğe 5 gün önce harçlığını çıkarmak için başladığı ortaya çıktı.

Haber kaynakları;

Ülkede can güvenliğimiz yok ki hacı, baksana şuna 6 tane sabıkası olan adam elini kolunu sallaya sallaya gezebiliyor sokakta.