Motorola Edge 70 Fusion alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WebSmith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 86

WebSmith 30

Yetkin
Makaleler
1
Öncelikle şunu belirteyim: Başta Nothing Phone (3a) için karar kılmıştım ama sonrasında "Su dayanıklılığı olsa iyi olur" dedim. IPX9 sertifikasında iki marka dikkatimi çekti; birisi OnePlus, diğeri ise Motorola markası. OnePlus'ı eleme sebebim, sanırım ColorOS'e geçecek olmaları. Sonrasında bu cihazı düşündüm, sizce mantıklı mı, alınır mı? Bu fiyatta daha iyi donanım imkanı olanlar evet vardır, detaylı bakmadım ama orijinal yazılım konusunda Motorola kadar saf, bloatware içermeyen var mı, bilemiyorum.

Bu forumda güncel Motorola cihazı kullanana denk gelmezsiniz, cihazı deneyip fikrinizi paylaşırsınız.
Valla en sonunda en güçlü donanım en berbat yazılım kararını verip rahat edeceğim.

Oda saf Android değil fakat yok ya bu iş böyle olmuyor yukarıdaki kararı verecek gibiyim.
Saf Android olmasi sart degil bir telefonun alinmasi icin. A57 butcesindeki en mantikli cihazlardan. Batarya omru onemseniyorsa Honor 600 veya X8 Pro (yazilimdan feragat etmek gerekir.) bakabilirsin.

Hayır arkadaş OxygenOS'de sizi ne rahatsız ettide ColorOS geçme kararı aldınız bu telefon markalarının politikaları beni benden alıyor ya.

Saf Android olmasi sart degil bir telefonun alinmasi icin. A57 butcesindeki en mantikli cihazlardan. Batarya omru onemseniyorsa Honor 600 veya X8 Pro (yazilimdan feragat etmek gerekir.) bakabilirsin.
Niagara Launcher kurmak mümkün mü bunlarda hocam? Geri kalan bloatware bir şekilde halledilir gibi.

Ne yalan soyleyeyim Launcher'lar hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Bloatware'i ise cihazi debloat yaparak kendine getirirsin. Ancak Launcher kurmalik en iyi telefonlar Motorola ve Nothing telefonlari. Fakat Motorola, Nothing'den 10K daha pahali. O fiyat farkini da hak etmiyor.

Peki hocam güncelleme desteği ne durumda?

Güncelleme konusunda üzmez ise kararı verdim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…