Öncelikle şunu belirteyim: Başta Nothing Phone (3a) için karar kılmıştım ama sonrasında "Su dayanıklılığı olsa iyi olur" dedim. IPX9 sertifikasında iki marka dikkatimi çekti; birisi OnePlus, diğeri ise Motorola markası. OnePlus'ı eleme sebebim, sanırım ColorOS'e geçecek olmaları. Sonrasında bu cihazı düşündüm, sizce mantıklı mı, alınır mı? Bu fiyatta daha iyi donanım imkanı olanlar evet vardır, detaylı bakmadım ama orijinal yazılım konusunda Motorola kadar saf, bloatware içermeyen var mı, bilemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bu forumda güncel Motorola cihazı kullanana denk gelmezsiniz, cihazı deneyip fikrinizi paylaşırsınız.
WebSmith 30
Yetkin
- Makaleler
- 1
Valla en sonunda en güçlü donanım en berbat yazılım kararını verip rahat edeceğim.Bu forumda güncel Motorola cihazı kullanana denk gelmezsiniz, cihazı deneyip fikrinizi paylaşırsınız.
- Makaleler
- 23
Ben almazdim sanirim. O fiyata Galaxy A57 daha iyi bir cihaz.
WebSmith 30
Yetkin
- Makaleler
- 1
Oda saf Android değil fakat yok ya bu iş böyle olmuyor yukarıdaki kararı verecek gibiyim.Ben almazdim sanirim. O fiyata Galaxy A57 daha iyi bir cihaz.
- Makaleler
- 23
Saf Android olmasi sart degil bir telefonun alinmasi icin. A57 butcesindeki en mantikli cihazlardan. Batarya omru onemseniyorsa Honor 600 veya X8 Pro (yazilimdan feragat etmek gerekir.) bakabilirsin.Oda saf Android değil fakat yok ya bu iş böyle olmuyor yukarıdaki kararı verecek gibiyim.
WebSmith 30
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hayır arkadaş OxygenOS'de sizi ne rahatsız ettide ColorOS geçme kararı aldınız bu telefon markalarının politikaları beni benden alıyor ya.
Niagara Launcher kurmak mümkün mü bunlarda hocam? Geri kalan bloatware bir şekilde halledilir gibi.Saf Android olmasi sart degil bir telefonun alinmasi icin. A57 butcesindeki en mantikli cihazlardan. Batarya omru onemseniyorsa Honor 600 veya X8 Pro (yazilimdan feragat etmek gerekir.) bakabilirsin.
- Makaleler
- 23
Ne yalan soyleyeyim Launcher'lar hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Bloatware'i ise cihazi debloat yaparak kendine getirirsin. Ancak Launcher kurmalik en iyi telefonlar Motorola ve Nothing telefonlari. Fakat Motorola, Nothing'den 10K daha pahali. O fiyat farkini da hak etmiyor.Hayır arkadaş OxygenOS'de sizi ne rahatsız ettide ColorOS geçme kararı aldınız bu telefon markalarının politikaları beni benden alıyor ya.
Niagara Launcher kurmak mümkün mü bunlarda hocam? Geri kalan bloatware bir şekilde halledilir gibi.
WebSmith 30
Yetkin
- Makaleler
- 1
Peki hocam güncelleme desteği ne durumda?Ne yalan soyleyeyim Launcher'lar hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Bloatware'i ise cihazi debloat yaparak kendine getirirsin. Ancak Launcher kurmalik en iyi telefonlar Motorola ve Nothing telefonlari. Fakat Motorola, Nothing'den 10K daha pahali. O fiyat farkini da hak etmiyor.
Güncelleme konusunda üzmez ise kararı verdim gibi.
- Makaleler
- 23
Kotu. Samsung'un getir goturunu yapar ancak guncelleme omru olarak.