megaton

Uzman
Yer
Ötüken, Tanrı Dağları
Kardeşime alacağım onu da motora başlattım. Ona da muhtemelen 250CC bir motor alırız yakında. Bu yüzden güzel bir ekipman almak istedim.
Pantolon ve ceketi var. Bot yerine kendime R1 alıp şu an kullandığım 520'yi ona mı versem dedim. Bedenlerimiz aynı. Bu sefer bot alamam. Botu olsun istiyorum fakat ikimizde de eldivene ihtiyacı var. Benim eldivenler eskidi onun da eldiveni yok. Bot yerine 520 ve 2 eldiven mi alsam bilemedim. Bu ay fazlasıyla açıldım o yüzden bütçe kısıtlı.

Screenshot_2025-01-13-16-30-32-050_com.android.chrome.webp

@Görkem

Son düzenleyen: Moderatör:
@Görkem, haklısın hocam zaten ona verdiğim ceketin pantolonun tüm iç korumalarını değiştirdim o yüzden bütçe az kaldı ama kesinlikle çok sağlam oldu içim rahat o konuda. Güvenlik her zaman önemli.
Kışlık deri eldiven lazım ben enduro sürdüğüm için çok anlamıyorum.
Uygun fiyatlı xl beden ne var acaba?

Bir arkadaşta Revit energy var temiz alınır mı? Açıkçası zırh koruması bayağı iyi fakat eldivenleri nasıl bilmiyorum. Dikişleri kötü diyenler var Revit için.

Eldiveniniz eskiden kasıt yırtık ya da darbe görecek kısımda aşınma yoksa bence kullanmaya devam edin botta eldiven kadar önemli herhangi bir ayakkabı ilk kaza anında direk ayaklardan direk çıkıyor.

Ekstra bilgi, böyle sitelerden almadan önce Honda Yamaha gibi bayilere gitmenizi öneririm.
Seri sonu olabiliyor, geçen senenin fiyatları yazan ürünler olabiliyor. Bu şekilde aldığım birçok ekipman oldu.
Hele beden 3XL-2XL veya S-XS gibiyse şansınız 2 katına çıkıyor.

@totra_proska, bir kere denk getirdim öyle yarın gideyim doğru diyorsunuz.
@ULACAN, kardeşim kaza yaptı benim ekipmanla eldiven işini yaptı ama baya deforme oldu. Zaten 2 yıldır falan kullanıyordum bende yıprattım baya.
Revit fly ya da H2O serisinden alacağım. Kaskı iptal ettim kendi kaskımı verdim ona ben zaten hafta sonu enduro yaparsam yapacağım. Kaskı diğer ay alırım. Yarın bir dolaşayım bayileri.

Son düzenleyen: Moderatör: