cuneytkk

Başarılı
Arkadaşlar G305 Lightspeed kullanıyorum. Açıkçası memnunum ancak el bileğim mouse pad'e sürtüyor. Bu yüzden düzgün kaymıyor. Bilek desteği mi almalıyım yoksa mouse'u komple değiştirmeli miyim? Carpio 2.0 bilek desteği fiyatı da pahalı açıkçası mudailini de bulamadım.

Arkadaşlar G305 Lightspeed kullanıyorum. Açıkçası memnunum ancak el bileğim mouse Pad'e sürtüyor. Bu yüzden düzgün kaymıyor. Bilek desteği mi almalıyım yoksa fareyi komple değiştirmeli miyim? Carpio 2.0 bilek desteği fiyatı da pahalı açıkçası mudailini de bulamadım.

Benim gibi eliniz büyükse ve Palm grip kullanıyorsanız bilek desteği almalısınız.
Ya da alacaksanız büyük mouse tercih edin.

Benim gibi eliniz büyükse ve Palm grip kullanıyorsanız bilek desteği almalısınız.
Ya da alacaksanız büyük mouse tercih edin.
Palm grip kullanıyorum. Oyuncu koltuğumu yükseltince dirsekten teması aslında azaltabiliyorum, ama bu sefer de rahat hissetmiyorum. Bilek desteği olarak öneriniz var mı? Mouse almam gerekirse ne almalıyım? PC'de PUBG oynuyorum.

G305 yerine yeni model daha mantıklı olabilir, o sürtme bende de var ama rahatsız etmiyor beni.
Mousepad yüzeyi kumaş mı?

G305 yerine yeni model daha mantıklı olabilir, o sürtme bende de var ama rahatsız etmiyor beni.
Yeni aldım dostum. Klasse Pro.

Ya aslında beni de rahatsız etmiyor da, düzgün bir kayma alırsam oyunda daha düzgün spray atacağımı düşünüyorum.