Detaylar
Kim cevapladı?Leviodas
Yetkin
Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü.
Xbox 360E
Üstün
Kalitesiz olmasındandır, bazen eriyip yapışıyorlar. O kadar kötü kumaş kullanıyorlar. Sizin aldığınız mouse pad iyi. Sıkıntı çıkmaz.Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü.
erdym
Üstün
Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü.
İz çıkma sebebi genelde klavyenin altının temiz kalmasından dolayı oluyor. Çökmede yapmaz.
Kalitesiz olmasındandır, bazen eriyip yapışıyorlar. O kadar kötü kumaş kullanıyorlar. Sizin aldığınız mouse pad iyi. Sıkıntı çıkmaz.
SteelSeries QCK mousepadim güneşte kururken üstüne anahtar koymuştum tam ortasında anahta şeklinde delik vardı
Xbox 360E
Üstün
Öyle hocam, bende Everest markalı mouse pad vardı. Mouse pad eriyip masayla bütünleşmişti, çıkarmam zor oldu.İz çıkma sebebi genelde klavyenin altının temiz kalmasından dolayı oluyor. Çökmede yapmaz.
SteelSeries QCK mousepadim güneşte kururken üstüne anahtar koymuştum tam ortasında anahta şeklinde delik vardı![]()
Ssoulstealler59
Uzman
Bir şey olmaz. Rahatlıkla kullan.