Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 799 Çözümler 1 Beğeniler 385 23 Ekim 2025 #1 E-Yooso Z686 klavyem ve Spirit of Aim mousepadim var. Masamda yer olmadığından klavyemin yarısını mousepadin üstüne koysam çökme yapar mı?
E-Yooso Z686 klavyem ve Spirit of Aim mousepadim var. Masamda yer olmadığından klavyemin yarısını mousepadin üstüne koysam çökme yapar mı?
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 23 Ekim 2025 #2 Mouse pad neden çöksün anlamadım?
KS KS Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 799 Çözümler 1 Beğeniler 385 23 Ekim 2025 #3 Xbox 360E dedi: Mouse pad neden çöksün anlamadım? Genişletmek için tıkla... Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü.
Xbox 360E dedi: Mouse pad neden çöksün anlamadım? Genişletmek için tıkla... Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü.
8 8688 Uzman Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 457 Beğeniler 173 23 Ekim 2025 #4 Şu mousepadleri bir salın arkadaşlar. Kasmayın bu kadar oynunuzu oynayın geçin hayat yeteri kadar zor sizde daha zorlaştırıyorsunuz.
Şu mousepadleri bir salın arkadaşlar. Kasmayın bu kadar oynunuzu oynayın geçin hayat yeteri kadar zor sizde daha zorlaştırıyorsunuz.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 23 Ekim 2025 #5 Leviodas dedi: Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz olmasındandır, bazen eriyip yapışıyorlar. O kadar kötü kumaş kullanıyorlar. Sizin aldığınız mouse pad iyi. Sıkıntı çıkmaz.
Leviodas dedi: Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz olmasındandır, bazen eriyip yapışıyorlar. O kadar kötü kumaş kullanıyorlar. Sizin aldığınız mouse pad iyi. Sıkıntı çıkmaz.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.466 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.071 Yer İstanbul 23 Ekim 2025 #6 Leviodas dedi: Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü. Genişletmek için tıkla... İz çıkma sebebi genelde klavyenin altının temiz kalmasından dolayı oluyor. Çökmede yapmaz. Xbox 360E dedi: Kalitesiz olmasındandır, bazen eriyip yapışıyorlar. O kadar kötü kumaş kullanıyorlar. Sizin aldığınız mouse pad iyi. Sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... SteelSeries QCK mousepadim güneşte kururken üstüne anahtar koymuştum tam ortasında anahta şeklinde delik vardı
Leviodas dedi: Daha önceki mousepadlerimde klavyem ağır olduğundan veya mousepadim kalitesiz olduğundan mı bilmiyorum iz çıkmıştı bir de çökmüştü. Genişletmek için tıkla... İz çıkma sebebi genelde klavyenin altının temiz kalmasından dolayı oluyor. Çökmede yapmaz. Xbox 360E dedi: Kalitesiz olmasındandır, bazen eriyip yapışıyorlar. O kadar kötü kumaş kullanıyorlar. Sizin aldığınız mouse pad iyi. Sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... SteelSeries QCK mousepadim güneşte kururken üstüne anahtar koymuştum tam ortasında anahta şeklinde delik vardı
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 23 Ekim 2025 #7 erdym dedi: İz çıkma sebebi genelde klavyenin altının temiz kalmasından dolayı oluyor. Çökmede yapmaz. SteelSeries QCK mousepadim güneşte kururken üstüne anahtar koymuştum tam ortasında anahta şeklinde delik vardı Genişletmek için tıkla... Öyle hocam, bende Everest markalı mouse pad vardı. Mouse pad eriyip masayla bütünleşmişti, çıkarmam zor oldu.
erdym dedi: İz çıkma sebebi genelde klavyenin altının temiz kalmasından dolayı oluyor. Çökmede yapmaz. SteelSeries QCK mousepadim güneşte kururken üstüne anahtar koymuştum tam ortasında anahta şeklinde delik vardı Genişletmek için tıkla... Öyle hocam, bende Everest markalı mouse pad vardı. Mouse pad eriyip masayla bütünleşmişti, çıkarmam zor oldu.
L LeFeyn Uzman Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 366 Beğeniler 208 23 Ekim 2025 #8 Yan masama Klasse'nin ucuz bir mousepadini almıştım ve klavye ayakları, üzerinde hafif çöküntü/iz yapmıştı. Kendi masamda SteelSeries kullanıyorum bir sıkıntı yok, tamamen ürünle alakalı bir durum.
Yan masama Klasse'nin ucuz bir mousepadini almıştım ve klavye ayakları, üzerinde hafif çöküntü/iz yapmıştı. Kendi masamda SteelSeries kullanıyorum bir sıkıntı yok, tamamen ürünle alakalı bir durum.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 23 Ekim 2025 #9 Bir şey olmaz. Rahatlıkla kullan.