Hakem bugün cidden kötüydü. Bob Marley çakması Costa, son zamanlarda gördüğüm en kötü topçuydu. Bu kadar çok ayağa basma olamaz, kasten yapıyordu bence. Takımını sabote etti.
Hem o hem de şu sonradan giren Charles.

Charles zaten ilkinde basıp sarı yedi, daha sonra kendi ceza sahalarının önünde Olatian'ın ayağına bastı. Faul verdi hakem ama ikinci sarıyı vermedi orada ona.

Trossard'a gösterdiği sarı kart bence gereksizdi, faul ama çok kartlık değildi bence o. Onun dışında Djalo'nun saçtan çekmesi çok komikti 😄 ama sarı verilebilirdi ona.

Skor olarak öyle dursa da oyun olarak çok zor bela değil hocam. Eyüp'e top oynatmadık, sürekli atak üstüne atak yaptık ama işte gol beklentisi çok düşük, sonlandıramıyoruz atakları.

Trossard henüz %100'ünde değil, iyi oynadı ama pas geçiremiyor, atak bitiyor. Vlahovic de katılınca bitiriciliğimiz artar. Semih hiçbir şey ama hiçbir şey yapmadı bu maç. Gyu Oh da sadece mücadele edip faul alıyor, golcülük yok adamda. Pas veriyorsun, ayağına dolaştırıp kaptırıyor.

Beşiktaş, santrafor bolluğu konusunda Süper Lig'in en şanslı takımı; 3 resmi santraforu var.
İki adet de 19 yaşında yedek santraforu var.
Ve Romelu Lukaku gibi kronik sakat bir çöp 9 numarası yok takımın.
Dusan Vlahovic kısmında şu an için lisans konusunda bir sorun görünüyor.
Leandro Trossard, ilk 11'e yazılabilmiş, oynama izni alabilmiş yani.

Dusan Vlahovic'teki serbest vuruş atma ve pas becerisi Romelu Lukaku'da yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skor olarak öyle dursa da oyun olarak çok zor bela değil hocam. Eyüp'e top oynatmadık, sürekli atak üstüne atak yaptık ama işte gol beklentisi çok düşük, sonlandıramıyoruz atakları.

Trossard henüz %100'ünde değil, iyi oynadı ama pas geçiremiyor, atak bitiyor. Vlahovic de katılınca bitiriciliğimiz artar. Semih hiçbir şey ama hiçbir şey yapmadı bu maç. Gyu Oh da sadece mücadele edip faul alıyor, golcülük yok adamda. Pas veriyorsun, ayağına dolaştırıp kaptırıyor.
Biraz umudum var bu takımdan, İnşallah şampiyon Beşiktaş.

Beşiktaş, santrafor bolluğu konusunda Süper Lig'in en şanslı takımı; 3 resmi santraforu var.
İki adet de 19 yaşında yedek santraforu var.
Ve Romelu Lukaku gibi kronik sakat bir çöp 9 numarası yok takımın.
Dusan Vlahovic kısmında şu an için lisans konusunda bir sorun görünüyor.
Leandro Trossard, ilk 11'e yazılabilmiş, oynama izni alabilmiş yani.

Dusan Vlahovic'teki serbest vuruş atma ve pas becerisi Romelu Lukaku'da yok.
Romelu Lukaku için yönetim sağlık testlerinden geçirdiklerini ve kronik sakatlık gibi bir durumu olmadığını söyledi.

Zaten Lukaku kariyeri boyunca sadece 2 sezon ciddi sakatlık yaşamış. Ben gibi Fenerbahçe taraftarlarının korkusu bu 2 sezondan 2.sinin geçtiğimiz sezon olmasıydı. Bu konuda da az önce dediğim gibi yönetim testleri yaptırdığını ve böyle bir durum olmadığını söyledi.

33 yaşında kariyerinde 2 sezon ciddi sakatlık yaşamış birisine kronik demek pek doğru değil.

Sağlıklı bir Lukaku'yu Vlahovic ile kıyaslamak Lukaku'ya hakaret olur.
Yanlış anlaşılmasın bende Fenerbahçe taraftarı olarak transfer edilecekse Vlahovic'in transfer edilmesini isterdim fakat bunun tek sebebi genç olması. Daha sonra yüksek bir paraya satılabilir, kendini toplarsa da iş yapar. Fakat bu sene özelinde baktığımızda Lukaku çok daha net bir transfer.

Lukaku'ya çöp demek de bu konuda garibime gitti.

Öte yandan Beşiktaş'ın yedekleri Oh ile Semih. Kimse kusura bakmasın fakat Semih bana göre futbolcu bile değil. Ha ileride çok iyi olabilir buna bir şey demiyorum fakat şu an 3. yedek sayılabilecek birisi bile değil. Oh ise gayet iyi bir yedek.

Tek yedeği Oh olan bir takım bana göre santrfor konusunda en şanslı takım değildir. Fenerbahçe de as santrfor Lukaku (sakatlanmadığı taktirde en az 20 golü garanti olan birisi), yedeği Vedat Muriqi (25/26 sezonunda LaLiga gol krallığında 2. oldu), onun yedeği ise Talisca (bu sezona 5 maçta 5 gol ile başladı ve geçen sezon 32 G/A katkısı yaptı).

Bu konuda kim daha şanslı derseniz ben Fenerbahçe derim. Bunu Beşiktaş'a laf etmek için demiyorum, aksine taraftar talep etmeli ki yönetim alsın.