MS | Fenerbahçe 1 - 2 Beşiktaş

Skriniar'ın forma çekmelerine kart çıkarmadığını düşünürsek Vedat'ınkilere de vermedi kartı. İşin şovla alakası yok. Sertlik düzeyi yüksek olarak gördü maçı ve hızlı atak forma çekmeleri haricinde kart vermedi. Forma çekmelere kartı vermiş olsa Kante'sinden Salih'ine Orkun'una herkes 2-3 kere sarılık olmuştu zaten.
Ki penaltı pozisyonunun ben içerde olduğunu düşünmüyorum, Dünya Kupası'nda emsal birçok pozisyon var onun dışarda olduğuna dair. Faul olduğuna eminim ama penaltı değil.
Ayrıca Vlahovic'in iptal edilen golü de oldukça şüpheli, Kante hiç hareket etmeden amiyane tabirle put gibi duruyor Vlahovic topu alıp golü atıyor faul veriyor. Maçta her şey hatalı.
Nereden tutsan elinde kalır, dedim ya: 'Anthony Taylor'a ek mesai yazar.' diye.

Kısaca güzelim derbinin içinden geçti.

İlk bıraktığım Vedat'ın pozisyonu sonrası Beşiktaş lehine faul verildi. Ne anlatıyorsunuz hoca? Yok forma çekmeymiş, yok sert oyunmuş. Geçin o işleri. Şu pozisyondan sonra Beşiktaş lehine faul veriliyorsa orada kimse bir şey anlatmasın rica ediyorum.

Vlahovic'in iptal edilen golü yok. Vlahovic'in tek golü var o da verildi. Golün iptal edilebilmesi için atılıp hakem kararıyla iptal edilmesi lazım. Düdük çaldıktan sonra, kaleci bıraktıktan sonra boş kaleye gönderdiği topa gol diyemezsiniz. Geçersiz sayılan sürede kendi kendine kaleye gönerdiği top.

Boşuna burada tartışmanın anlamı yok. Hakem Fenerbahçe'nin 1'i net 1'i tartışmalı olarak 2 penaltısını yemiştir. Forma çekme konusunda Beşiktaş'a sınırsız serbestlik tanınırken, Fenerbahçe'ye anında ceza verilmiştir. Maç içinde Beşiktaşlı oyuncu Vlahovic'in kırmızı kartını da es geçmiştir.

Beşiktaşlılar rica ediyorum sonuca baksın. Maçı kazandılar, sevinsinler. Ama hakem konuşmasınlar. Hakem konuşabilecek bir durumları yok çünkü.

Dosya Ekleri

• HRfEVtAXoAMkoIz (1).webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…