Fener ataktayken maçı hareketlendirsin diye BJK'ya veriyor topu.Skriniar boğaz tutuyor, Vlahovic el hareketi çekiyor
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
@ElonXMusk ilk yarı forma çekme olayına bir şey demediniz. Şimdi kızıyorsunuzdur.
Fener bu işte...
Amacım tartışma yaratmak değil.
Amacım tartışma yaratmak değil.
Adil Demirbağ 1
Başarılı
Akşamımız keyiflendi.
dombikpanda 27
Çalışkan
Fener yenilince en sıkıcı maç oluyor sanırsam gayette güzel maç oldu hakemin hatalarını saymazsak. Skriniar adam boğaz kırmızı yok Beşiktaş top işareti yapıyor kırmızı yok Beşiktaş'ın iptal olan golü ile iptallik bir durum yok zaten hala daha fener daha çok doğrandı deniyor. Yine skriniar dı sanırsam dirsek ile yüze ciddi bir temas var. Beşiktaş kendi evinde oynar gibi oynadı çok da iyi oynadı helal olsun yiner her sene olduğu gibi fenerin forveti yok sezon başında Lukaku dan bir ümit beklememek lazım dediğimde ben linç ediliyordum.Beni en çok da maçı izlemeyip gelip buraya yorum yapanlar güldürüyor. Fenerbahçe'nin iki penaltısı verilmedi. Evrenin en sıkıcı maçı oynandı.
Era
Üyecik
Kırmızı ile penaltı ile maç kazanacaksanız kazanmayın daha iyi. Bekliyorlar ki karşı kırmızı yesin, bize penaltı versinler, öyle kazanalım. Bileğimin hakkı ile adam gibi mücadele edip kazanayım yok. 90 dakika futbol resitali izledik. Yok hakem, yok rüzgar, yok çamur... Bırakın bu işler her maç öncesi kaplan, maç sonu kuzu; sonra yok yapı var, yok sapı var.
BirForumcuKişi 101
Bilgin
Tedesco'yu eleştiriyorlar bir de ondan sonra. İsmail Kartal'dan bir şey olmaz, İsmail Kartal Kanzi 99 puan aldı, şampiyon yapar! (Şahsen Fenerli olarak mutlu oldum, umarım erkenden kovulur İsmail Kartal).
SF26 101
Bilgin
Hakem o kadar kötüydü ki konusunu açmaya bile üşendim. Vlahovic-Skriniar en az 4-5 maç ceza almalık girişti birbirine kırmızısını çıkaramadı. Verilmeyen en az 30 tane faul var iki tarafın aleyhine.
Faruk Koca keşke daha beter etseymiş.
Faruk Koca keşke daha beter etseymiş.
Ethem Efe 101
Bilgin
Forumdaki MS konuları korkunç ya, iyi ki bırakmışım hepten izlemeyi.
Yeni konular
-
-
-
-
Thermalright Frozen Warframe 420 fanları değiştirilebilir mi?
- RipBattlefield