MS | Fenerbahçe 2 - 2 Alanyaspor

Maçmı oynadılar? Ben hakem öyle geziyordu onu izliyordum oysaki. Ara sıra top oynaynları gösterdiler galiba.

Akıl sağlığım iyi değil, Anadolu takımlarından nefret ediyorum.
Para ve eyyamla alamayacağınız belki de tek şey Memleket Sevgisidir. Merak etme onlar da senin sahte penaltılarına verilmeyen kırmızı kartlarına bayılmıyorlar.

Hakem yine rezalet maç yönetti. Fenerbahçeliyim aldığımız penaltı yanlış, verilen kartlarda yanlışlar var
Ağzına sağlık şunu kabullenmek suç değil hiçbir taraftarın suçu yok bu konuda burada yanlış olan şey bunların yanlış olduğunu bile bile savunan fanatiklik. Maç net Alanya'nın hakkıydı.

Ağzına sağlık şunu kabullenmek suç değil hiçbir taraftarın suçu yok bu konuda burada yanlış olan şey bunların yanlış olduğunu bile bile savunan fanatiklik. Maç net Alanya'nın hakkıydı.
Burada kabullenmelik bir durum yok ortada bir gerçek var ve bunu değiştiremezsin. Penaltıyla bile Alanya gibi takımı yenemiyorsan sorunu kendinde araman gerekiyor. Yıllardır maçları takip ederim ilk defa bu kadar garip maçlar izliyorum. Bu sene yaşanan hakem hataları Fenerbahçe, Galatasaray'dan çıktı anadolu klüplerinin bile yaşadığı bir durum haline geldi, Süper Lig giderek kötü bir hale geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…