yusufumm07
Üstün
O kazma topçuların hatalarını yazmaya gerek var mı ? Kazma işteHala gelmiş kaleci diyorTakımın hatalarını görmüyor.
O kazma topçuların hatalarını yazmaya gerek var mı ? Kazma işteHala gelmiş kaleci diyorTakımın hatalarını görmüyor.
Görürsün 3.5 yıl içinde Barış.,Yunus da silinip gidecekler çünkü Türk topçusunun başarılı olma derdi yok. İşçi gibiler ay gelince paraları alıp köşeye çekiliyor sorunun temeli bu.Emre Akbaba Cengiz ünder Emre Mor silindi gitti.Ben fanatik bir adam değilim ama objektif bakmıyorsunuz. Güç de bir niteliktir. Barış hiçbir zaman GS'lilerin abarttığı kadar iyi de olmadı burda gömdüğünüz kadar kötü de olmadı. Bu gücünün yanında ayağına topu aldığında şut atacak adam geçecek ya da çok iyi oyun aklına sahip olacak olsaydı zaten Barışı Real'de izlerdik herhalde. Ayrıca Barış çok marifetli olmasa da abarttığın kadar kazma bir adam da değil. Oynamayı hak etmeyen bir futbolcu da değil. Yunusa da katılmıyorum, Yunus yetenekli. Bugünkü mağlubiyet geçen seneki Beşiktaş mağlubiyetinden çok da farklı değil. Bugün çok saçmaladılar, diğer maçlarda da başarılı olamadılar ama hemen saldırı pozisyonuna geçip "Orası Türkiye değil tabii, hakem yok ya ondan" gibi mantıksız şeylerle gelenlere sinir oluyorum sözüm meclisten dışarı. Ülkece ayarımız yok zaten, bir maç iyi oynayınca şl alıyoruz, bir maç kötü oynayınca nasıl kötüleyeceğimizi bilemiyoruz.
Görürsün 3.5 yıl içinde Barış.,Yunus da silinip gidecekler çünkü Türk topçusunun başarılı olma derdi yok. İşçi gibiler ay gelince paraları alıp köşeye çekiliyor sorunun temeli bu.Emre Akbaba Cengiz ünder Emre Mor silindi gitti.
Şu kadroyla da çıkamıyorsa tekmelesinler bi zahmet.Eşeğimi emanet etmeyeceğim Okan'a takımını emanet eden GS yönetimine mübahtır. Zaten onlarda eli kulağında ligin bitmesini bekliyordur Okan'ı postalamak için. Hatta kalıbımı basıyorum Okan yine Süper kupa+Lig+Ziraat alsın eğer ŞL'de başarısız olursa yollanacak.
Şu kadroyla da çıkamıyorsa tekmelesinler bi zahmet.