Zaha ve Tete'nin takımdan acilen gönderilmesi gerekiyor. Ziyech desen bazen oynuyor bazen oynamıyor ama oynayınca da tam oynuyor, durumu belli değil. Kerem eski mevkisine döndürülmeli ve 10 numara almamız lazım. Ziyech'in durumuna göre de bir sağ kanat alınabilir. Onun dışında sol bekte lazım. Maalesef böyle devam ederse FB şampiyon olur.

Zaha ve Tete'nin takımdan acilen gönderilmesi gerekiyor. Ziyech desen bazen oynuyor bazen oynamıyor ama oynayınca da tam oynuyor, durumu belli değil. Kerem eski mevkisine döndürülmeli ve 10 numara almamız lazım. Ziyech'in durumuna göre de bir sağ kanat alınabilir. Onun dışında sol bekte lazım. Maalesef böyle devam ederse fb şampiyon olur.

10 numara da mertens idare edebilir. Yine aynı şekilde barış solda oynar ama Ziyech'de dediğiniz gibi çok tuhaf. Bir maç fark yaratıyor, diğer maç seyirci gibi takılıyor. Bir forvet gerekli GS'ye. İcardi aldı 10 milyon € maaşı yatıyor şu an. Dünyayı geziyor sorsan sakat.

Berbat oynadılar. Zaha ve Tete inanılmaz kötüydü. Kayserili Gökhan ilk yarıda Zaha'yı yok etti resmen adam Gökhan'a çalım atamıyor ya.

Transfer mutlaka şart. İyi bir 10 numara ve dinamik bir 8 şart. Bana göre adam eksiltebilen kanatta gerek.

Maçın adamı Mertens idi.

Fenerliler ağlıyor penaltı değil diye ama penaltıydı. Maçı saldı Kayseri falan diyorlar.
Burada Muslera'ya yazmaz penaltıyı çok kötü attı onu çocukta kurtarırdı.
Hocam Fenerliler ağlıyor falan boş konuşmayın. 2-3 Kişi laf ediyor diye hepimiz ağlıyoruz diye bir şey yok. Hasan Ali Kaldırım bütün gücüyle çekiyor zaten penaltı. Sizin iptal edilen golden önce de faul kararı doğru. İlk gördüğüm açıda topa müdahaleydi ama farklı bir açıda adamın ayağına net temas var.

Seviyeye bak, sizi zerre umursamayan zengin züppeler için nasıl tartışıyorsunuz. GS kazandı, eeee ne oldu? Bir tarafın göğe mi erdi? Yine binlerce kişi bundan milyonlarca TL kazandı, senin varlığının bile farkında değiller, sen burada millete bekci şeyliği yapıyorsun. Bu diğer taraf için de geçerli. Komiksiniz.

@Sensei Ben sadece izlerim kimseyle tartışmam, takımlar için kavga edip, birbirlerine küfür edenler var asla girmem böyle tartışmalara şahsen. O da 2 yıldır şampiyonluk mücadelesi veriyor diye GS izliyorum, ondan önceki sezonlarda pek izlemiyordum. Yabancılardan da ara sıra RM maçları izlerim ya da önemli turnuva finalleri denk gelirse öyle. Bu ülkedeki fanatiklik çok ayrı bir seviyede.