Detaylar
Kim cevapladı?LibreOffice olması lazım. Linux sürümü de mevcut.
www.libreoffice.org
Download LibreOffice | LibreOffice - Free and private office suite - Based on OpenOffice - Compatible with Microsoft
Download free office suite for Windows, macOS and Linux. Microsoft compatible, based on OpenOffice, and updated regularly.
Yok. Hepsinde illa bir yer çalışmıyor, kayıyor vs. En sorunsuzu online Google Sheets.
aegean
Yetkin
Ben de Office Online'ı ya da Google dokümanları öneririm. Dosyanı gönderiyorsun, Office Online da ya da dokümanlarda düzenleyip indiriyorsun. Boşuna program kurmana bile gerek yok. Offline çalışıyorsan da tek çözüm LibreOffice. Nadir de olsa uyumsuzluklar olabiliyor. Sanal PC'ye az yer kaplayan bir Windows sürümü kurup onun içine Office de kurabilirsin. Ortak dosyalarda açar düzenler kaydedersin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle ama onda da çok uyumsuzluk yaşadım şahsen. Önemli dökümanları sanal makinedeki Office'ten hallediyorum.OnlyOffice'i MS Office uyumluluğu ve arayüz benzerliği açısından Libreden daha iyi buldum hep.
nMelankolia
Uzman
Selamlar,
Eğer bir microsoft hesabına sahipseniz bunların kurulu versiyonlarına ihtiyacınız yoktur. Online olarak hepsi mevcut ve ücretsizdir aynı özelliklere sahiptir.
www.office.com
Ulaşabilir ve işinizi işletim sisteminden bağımsız halledebilirsiniz.
Kolay Gelsin..
Eğer bir microsoft hesabına sahipseniz bunların kurulu versiyonlarına ihtiyacınız yoktur. Online olarak hepsi mevcut ve ücretsizdir aynı özelliklere sahiptir.
Login | Microsoft 365 Copilot
Collaborate for free with online versions of Microsoft Word, PowerPoint, Excel, and OneNote. Save documents, workbooks, and presentations online, in OneDrive. Share them with others and work together at the same time.
Ulaşabilir ve işinizi işletim sisteminden bağımsız halledebilirsiniz.
Kolay Gelsin..
En mantıklısı.Öyle ama onda da çok uyumsuzluk yaşadım şahsen. Önemli dökümanları sanal makinedeki Office'ten hallediyorum.