MS | Shaktar Donetsk 2-0 Beşiktaş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 555
  • Etiketler Etiketler
    beşiktaş
Beşiktaş'ın şu anki sorunu şu en baba oyuncuğu getirsen bile bu adamlar hiçbir şekilde maçları Beşiktaş'ı umursamıyor tesislerde anteman ayağına mangal partisi yaparlar boğazda tatil yaparlar maça gelince kötüydük deyip geçerler 2 3 linç yiyincede baskı var deyip ağlarlar. Bir Beşiktaşlı olarak yani bu rahatlıkları beni sinir ediyor sanarsın TFF 1. lig çaba yok hırs yok para yiyip sıçmasını biliyorlar ama.

İfadeler: 144
Beşiktaş yönetilemiyor. Defansın yok, kanatın yok. Gidiyorsun saçma sapan Orkun Kökçü'ye 30 milyon veriyorsun sonra gidip Gedson'u satıyorsun. Gedson'u satacaksan Orkun'u niye aldın? Orkun, Gedson'dan daha iyi değil bence. 3 yıldır boş para harcıyorlar.

Bu ne biçim kulüp be yav. Pek futbolda bilgim yokta 6-2 ne demek ya!

Bu ne biçim kulüp be yav. Pek futbolda bilgim yokta 6-2 ne demek ya!
Toplam skor hocam o.

Gedson için Ruslar bayağı izliyordu.

Mangal partisi mi? Bu sezon daha yapmadılar ki?

Mantıklı bir sebep olarak görmüyorum.
Öyle zaten. Satılacak kişi o değildi!

Yapılması gerekenler belli de bu coğrafyada tutmayabilir.

Son düzenleme:
Rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor, deplasman tribününde meşale yakıldığı gerekçesiyle deplasman tribünü gözaltına alınmış ve yönetim bırakın avukat desteğini telefonlara yanıt bile vermemiş.
Rezalet oğlu rezalet.
Üstelik Pyro/Smoke işlerinin en baba ülkelerinden birisinde ve en çok yapılan iki şehrinden birinde yaşıyoruz bu durumu, rezalet ya.

Gerçekten rezalet!

Çevireceğinizi düşünüp izledin mi bide.
St. Pat's maçında da benzer şeyler yaşanabilir.

Kanat oyunu oynayıp sürpriz bir şekilde skor bulabilen bir İrlanda ekibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…