Beşiktaş'ın şu anki sorunu şu en baba oyuncuğu getirsen bile bu adamlar hiçbir şekilde maçları Beşiktaş'ı umursamıyor tesislerde anteman ayağına mangal partisi yaparlar boğazda tatil yaparlar maça gelince kötüydük deyip geçerler 2 3 linç yiyincede baskı var deyip ağlarlar. Bir Beşiktaşlı olarak yani bu rahatlıkları beni sinir ediyor sanarsın TFF 1. lig çaba yok hırs yok para yiyip sıçmasını biliyorlar ama.

Bu ne biçim kulüp be yav. Pek futbolda bilgim yokta 6-2 ne demek ya!
Toplam skor hocam o.

Beşiktaş yönetilemiyor. Defansın yok, kanatın yok. Gidiyorsun saçma sapan Orkun Kökçü'ye 30 milyon veriyorsun sonra gidip Gedson'u satıyorsun. Gedson'u satacaksan Orkun'u niye aldın? Orkun, Gedson'dan daha iyi değil bence. 3 yıldır boş para harcıyorlar.
Gedson için Ruslar bayağı izliyordu.

Beşiktaş'ın şu anki sorunu şu en baba oyuncuğu getirsen bile bu adamlar hiçbir şekilde maçları Beşiktaş'ı umursamıyor tesislerde anteman ayağına mangal partisi yaparlar boğazda tatil yaparlar maça gelince kötüydük deyip geçerler 2 3 linç yiyincede baskı var deyip ağlarlar. Bir Beşiktaşlı olarak yani bu rahatlıkları beni sinir ediyor sanarsın TFF 1. lig çaba yok hırs yok para yiyip sıçmasını biliyorlar ama.
Mangal partisi mi? Bu sezon daha yapmadılar ki?

Mantıklı bir sebep olarak görmüyorum.
Öyle zaten. Satılacak kişi o değildi!

Beşiktaş'ın maliyetli transfer yapmadan temizinden 2 sene silkelenmesi gerekiyor aynı teknik direktör yönetiminde ama bu tatlı eşekcikler gidecekler 3-5 futbol "yorumcusunun" ve taraftarın baskısına yine kendi kulüp tarihlerinden büyük bir teknik direktörü ve ekibini dünyanın tazminatı ile kapı dışarı edip dandirik, tek işi seneyi kurtarmak olan teknik direktör getirecekler.
Yapılması gerekenler belli de bu coğrafyada tutmayabilir.

Son düzenleme:
Rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor, deplasman tribününde meşale yakıldığı gerekçesiyle deplasman tribünü gözaltına alınmış ve yönetim bırakın avukat desteğini telefonlara yanıt bile vermemiş.
Rezalet oğlu rezalet.
Üstelik Pyro/Smoke işlerinin en baba ülkelerinden birisinde ve en çok yapılan iki şehrinden birinde yaşıyoruz bu durumu, rezalet ya.

Rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor, deplasman tribününde meşale yakıldığı gerekçesiyle deplasman tribünü gözaltına alınmış ve yönetim bırakın avukat desteğini telefonlara yanıt bile vermemiş.
Rezalet oğlu rezalet.
Üstelik Pyro/Smoke işlerinin en baba ülkelerinden birisinde ve en çok yapılan iki şehrinden birinde yaşıyoruz bu durumu, rezalet ya.
Gerçekten rezalet!