İki takımla da alakam yok ama Trabzonspor'un kalecisi gerçekten çok iyi oynamış.
Detaylar
Kim cevapladı?Şans.
5+1 şans topu falan herhalde.
Fener kadar ağlak bir camia görmedim göreceğimi de sanmıyorum.
Seraphenthia
Yetkin
Sen onları bir de sene sonu şampiyon olamazlarsa gör. Tarihin en büyük ağlaması olur.Fener kadar ağlak bir camia görmedim görceğimi de sanmıyorum.
- Makaleler
- 1
Hep iyi başlayıp havaya giriyorlar, hep ocak - şubat civarı kırılıyorlar. Yine olamayacaklar, yaz kenara.Sen onları bir de sene sonu şampiyon olamazlarsa gör. Tarihin en büyük ağlaması olur.
Aynen.kilo sorunu olmasandombele iyi oyuncu ama bu şekilde kilo yüzünden oynayamıyor.
Zaha'yı ilk defa beğendim, takım genel olarak iyi bir performans gösterdi.
Ndombele çok iyi bir futbolcu ama kilo sıkıntısı var.
Seraphenthia
Yetkin
Zaten iki takımda bütün maçları kazansa olay derbiye kalıyor. Ki gelecek derbide de FB geçen ki derbide oynadığı gibi oynarsa şampiyon kim olur tahmin etmek zor değil.Hep iyi başlayıp havaya giriyorlar, hep ocak - şubat civarı kırılıyorlar. Yine olamayacaklar, yaz kenara.![]()
Zaten iki takımda bütün maçları kazansa olay derbiye kalıyor. Ki gelecek derbide de fb geçen ki derbide oynadığı gibi oynarsa şampiyon kim olur tahmin etmek zor değil.
Fener derbiye 4 puan önde girmediği sürece şampiyon falan olamaz istedikleri kadar önlerine gelene 5-6 gol atabilirler iş sonuçta yine ikili averaja kalıyor. Sami Yen'de de maçı Galatasaray vermez yani sene sonu yine hüsran.