Detaylar
Kim cevapladı?Tam da onu yazacaktım. Sistem geri yükleme yapmakta bu sorunu ortadan kaldırabilir. Dediğiniz gibi bunlar da olmazsa sistem geri yükleme yapın.
Geri yükleme böyle bir hata verdi ne yapmalıyım?
Son düzenleme:
Dediğim komutları çalıştırdıktan sonra güvenli modda varsa farklı bir tarihe sistem geri yükleme yapmayı deneyin.Eki Görüntüle 157906
Geri yükleme böyle bir hata verdi ne yapmalıyım?
Tek bu tarih vardı başka tarih yok. Antivirüsü kapatmamı söylüyor kapatıp deneyeyim mi?Dediğim komutları çalıştırdıktan sonra güvenli modda varsa farklı bir tarihe sistem geri yükleme yapmayı deneyin.
Deneyin. Olmazsa dediğim gibi güvenli modda dener misiniz bir de?Tek bu tarih vardı başka tarih yok. Antivirüsü kapatmamı söylüyor kapatıp deneyeyim mi?
Güvenli modda geri yükleme sekmesi yoktu. Şimdi antivirüsü kapatıp deniyorum.Deneyin. Olmazsa dediğim gibi güvenli modda dener misiniz bir de?
Yine aynı hatayı verdi. Galiba sadece bir dosyayı değiştiremiyor çünkü Windows eskiye dönmüş. Hata da gitmiş ama hatalı bir geri yükleme yaptığı için bir sıkıntı çıkar mı?Deneyin. Olmazsa dediğim gibi güvenli modda dener misiniz bir de?
Son düzenleme:
Hayır, bir sıkıntı çıkarmaz.Hata da gitmiş ama hatalı bir geri yükleme yaptığı için bir sıkıntı çıkar mı?
Son düzenleme:
Bir süre sonra sorun devam edince format attım fakat sorun hala devam ediyor. Sorun benden kaynaklı değildir belki.
sadoshima
Başarılı
Minecraft Launcher ya da Bedrock uygulamasindaysa sorun Xbox'u sildiginiz icin olabilir.Eki Görüntüle 157880
Minecraft açılırken sürekli önüme bu çıkmaya başladı. Nedir bu?
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-
-