GodOfWar

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
İstanbul

Şu an görseldeki gibi aktif kullandığım monitör. Şahsen alalı 2 hafta oldu ama canavar gibi. Oyunlarda vs görüntü grafikleri oldukça tatmin ediyor. 2K 27 için gayet yeterli. Ayrıca arkasında RGB Aydınlatmasıda mevcut.

Tek eksiği Type-B girişi olmaması ve yazılım üzerinden yönlendirilmemesi. Arkada bulunan Joystick panelinden yönlendirme yapıyorsunuz. Yan monitörde kullandığım MSI MAG 32CQR modelinde Type-B girişi var mesela, yazılım üzerinden yönlendirme yapılıyor. Bunda olmaması garip. Onun dışında 180 Hz olması da yeterli.

Son düzenleme:

Şu an görseldeki gibi aktif kullandığım monitör. Şahsen alalı 2 hafta oldu ama canavar gibi. Oyunlarda vs görüntü grafikleri oldukça tatmin ediyor. 2K 27 için gayet yeterli. Ayrıca arkasında RGB Aydınlatmasıda mevcut.

Tek eksiği Type-B girişi olmaması ve yazılım üzerinden yönlendirilmemesi. Arkada bulunan Joystick panelinden yönlendirme yapıyorsunuz. Yan monitörde kullandığım MSI MAG 32CQR modelinde Type-B girişi var mesela, yazılım üzerinden yönlendirme yapılıyor. Bunda olmaması garip. Onun dışında 180 Hz olması da yeterli.

Eki Görüntüle 246864
Yani...
Pek tercih edeceğim bir monitör değil. Özellikle de bu fiyattan. Eğer RGB aydınlatmalı model şart değil ise daha iyi alternatifler mevcut.

Yani...
Pek tercih edeceğim bir monitör değil. Özellikle de bu fiyattan. Eğer RGB aydınlatmalı model şart değil ise daha iyi alternatifler mevcut.

Bilmiyorum, benim hoşuma gitmişti. Yeşil forumda arkadaş konusunu açmıştı bunun. Pekte kötü yorumuna denk gelmedim alanlar memnun pek de şikayet göremedim. Ama tabii illaki daha iyi cihazlar vardır ama hani ne demişler, ne beğendiysen onu alacaksın. :hehehe:

Her şeyi geçtim. Type B olmaması nasıl eksik?

Evet ya USB girişi falan da yok cihazda. Benim yan monitörde 2 adet USB girişi Type - B girişi var. Ama şikayetçi değilim ya. Ben görüntü ayarlarını güzel bir şekilde ayarladım. Beni yarı yolda bırakmasın yeter, gerisi teferruat.

Yanlış anladınız. Type b olmaması neden bir eksik olsun? Şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadım.

Anladım. Yazılım üzerinden arka joystick panelini kullanmadan, yönlendirilmesini sağlıyor. O olmadan programı kullanamıyorsunuz. Mesela bu kablo olmadan yan monitörde ki USB girişlerini kullanamıyorum. Program üzerinden istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz. Daha pratik oluyor.