Bütçe
7.000-8.000 TL

bassholder

Uzman
Merhaba. MSI Magi aldım fakat sonradan biraz bakınınca soru işaretleri oluştu kafamda. Hepsiburada limitiyle aldığım için sadece hepsiburadadan alabiliyorum.
7K Civarına daha iyi bir öneriniz var mı? 2K olduğu için satın aldım fakat sanırım AOC daha iyi bir seçenek.

Rekabetçi oyunlar oynuyorum. İyi bir görüntü istiyorum. Baktığım şeyin bana mutluluk vermesini istiyorum.

Bu da seçenekler arasında:

Rekabetçi oyunlar için yüksek yenileme hızı ve iyi oyun performansı kafi görüntü ve iyi görüntülü kafi yenileme hızlı iki seçenek paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Özellikle çok güzel bir görüntü elde edebileceğim bir monitör çok istiyorum yıllardır kötü oyuncu monitörlerinden gına geldi. Film-dizi izlerken, oyun oynarken ne iyi gözüküyor ya demek istiyorum.

Son düzenleme:
Sanırım en mantıklı seçenek o. @BerkayZ87 hocam son noktayı koyarsak çok yoruldum bu monitör işinden.

@Simon hocam merhaba. Dediğiniz monitörü aldım hem klavye hem monitörden çok memnunum teşekkür ederim fakat monitörün doğru düzgün bir ayarını bulamadım internette. Nereden bulabilirim? Ben çok anlamıyorum kaliteli monitör görüntüsünden o yüzden kendim ayarlayamıyorum.

Son düzenleme:
Sanırım en mantıklı seçenek o. @BerkayZ87 hocam son noktayı koyarsak çok yoruldum bu monitör işinden.

@Simon hocam merhaba. Dediğiniz monitörü aldım hem klavye hem monitörden çok memnunum teşekkür ederim fakat monitörün doğru düzgün bir ayarını bulamadım internette. Nereden bulabilirim? Ben çok anlamıyorum kaliteli monitör görüntüsünden o yüzden kendim ayarlayamıyorum.
Benim de bu konuda bilgim yok maalesef. @BerkayZ87 bilir belki.