Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

capital

Başarılı
Eğer dosyayı not defteri ile açtığınızda içinin boş olmasından bahsediyorsanız, bunun normal olduğunu söylediklerini gördüm. Kendim kontrol edemeyeceğim, evde değilim. Bir Reddit kullanıcısının yorumu:
profileX.cfg dosyası aslında boştur ve yalnızca o profil numarasının yüklenebileceğini belirtmek için vardır.

Değiştirmeye çalıştığınız dosya "MSIAfterburner.cfg" dosyasıysa C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner klasöründeki dosyayı değiştirmeyi deneyin bir de.

Peki curve editor kısmında 700W'ı azaltmamın bi yolu var mı? O MSIAfterburner.cfg konumunda bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, var. Öncelikle C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner konumuna gidin ve "MSIAfterburner.cfg" dosyasını Not Defteri ile açın. Sonrasında ise hiçbir değişiklik yapmadan Not Defterini direkt olarak kapatın ve Not Defterini kendiniz arama menüsünden yönetici olarak çalıştırın. Karşınıza tekrardan "MSIAfterburner.cfg" dosyasının içi gelmeli. Biraz aşağıya kaydırın ve "VFCurveEditor" yazılarını bulun:

1721848789163.webp

Değiştirmek istediğin ayar voltaj. Bu yüzden alttaki iki yazıyı değiştireceğiz. Ben kendi ayarlarımı bu şekilde değiştirip dosyayı aynı dosyanın üzerine kaydederek Not Defterinden çıktım:

1721848914455.webp

Sonuç bu şekilde:

1721848987360.webp

Benim voltaj ayarı yapabileceğim en fazla sınır olarak 450'nin altına düşmeme ve 1237'yi geçmeme izin vermedi, haberiniz olsun.
Evet, var. Öncelikle C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner konumuna gidin ve "MSIAfterburner.cfg" dosyasını Not Defteri ile açın. Sonrasında ise hiçbir değişiklik yapmadan Not Defterini direkt olarak kapatın ve Not Defterini kendiniz arama menüsünden yönetici olarak çalıştırın. Karşınıza tekrardan "MSIAfterburner.cfg" dosyasının içi gelmeli. Biraz aşağıya kaydırın ve "VFCurveEditor" yazılarını bulun:

1721848789163.webp

Değiştirmek istediğin ayar voltaj. Bu yüzden alttaki iki yazıyı değiştireceğiz. Ben kendi ayarlarımı bu şekilde değiştirip dosyayı aynı dosyanın üzerine kaydederek Not Defterinden çıktım:

1721848914455.webp

Sonuç bu şekilde:

1721848987360.webp

Benim voltaj ayarı yapabileceğim en fazla sınır olarak 450'nin altına düşmeme ve 1237'yi geçmeme izin vermedi, haberiniz olsun.

Çözüm